HEJ


20110330

Nu sitter jag här. Igen. Framför min dator. Jag mår jättebra idag. Hur mår ni? Jag sitter här och tänker på dagen som har varit. Tänker på roliga människor jag sett och inser att jag glömde iiaktta någon människa idag. Äntehemsktdu? Däremot kommer jag ihåg en dam som åker samma morgonbuss som mig. Hon ser lite smågrinig ut men hon är säkert snäll. Jag stod och lyssnadce på musik och hade öppen jacka, för jag tyckte inte alls det var kallt. När jag sedan kollar på henne möts våra ögon och jag kollar bort. Jag tittar tillbaka på henne och ser att hon kollar mot min jacka och skakar på huvudet. Skakningen sa verkligen "nejmenojvafffan va kallt det måste vara". Jag lovar att hon sprider det vidare vid matbordet eller lunchen på jobbet. "Jag fattar inte dessa ungdomar. De går med jackorna uppknäppta som om det skulle vara fyrtio plusgrader ute!"

Besöket hos Mrs. Tändläkare

Ja. Jag klarade mig från det läskiga tandläkarscenariot som spelades upp i mitt huvud. Självklart är det inte glamouröst att vara hos tandläkaren. Än mindre trevligt är det väl för tandläkaren. Hur kan man vilja utbilda sig till att undersöka en tonårspojkes mun? Jag tror inte att jag skulle njuta av att titta in i någon annans mun och säga "Men vad trevligt, här ser jag ett litet hål!! För övrigt har du fina tänder". Nej, något hål hade jag faktiskt inte.
Ni vet ju att jag har svårt för slemmiga människor. Inte att personen i sig är slemmig, utan jag tänker mer på när de snorar och har sig. Jag har inga problem när det kommer till barnsnor, men vuxensnor är en aning värre faktiskt. En aning? Näe det är fan mycket värre. Jag kom, som sagt dit vid halv elva och anmälde mig. Det var ett vuxet par, i medelåldern som satt framför mig. Kvinnan skulle undersöka sina tänder och hon verkade som mig, nervös. Hin började hosta lite. Och sen nysa. Sen tog hon fram en pappersnäsduk och snöt sig. Hon snöt sig en maassa gånger och vände ut och in på pappret. När hon var färdig gjorde hon inte som jag skulle gjort: tvättat händerna, slängt pappret och skämts en aning. Näe! Hon sparar pappret mellan händerna. FYFAN! Usch. Inte kul alls.
"Johan Sömnes, välkommen". Jag följde efter den trevliga kvinnan. "Du ska vara i rum nummer nio". När jag kommer in blev jag bemött av en så trevlig kvinna. En riktig pangbrud (inte utseendemässigt, utan personligt). Hon var säkert en 50 år fyllda och gjorde mig mer lugn. Jag frågade henne när det var senast jag tog kort på mina tänder. "Två år sedan. Vi vill ju inte utsätta barn för mer strålning än vad som behövs" Avslutar hon och stoppar in kameran i min mun. Skräckslagen som jag är ser jag henne gå ut ur rummet och trycka på en knapp. Ett ljud hörs och jag fattar att jag blivit fotograferad. Jag är verkligen inte som jag var förut när jag gick dit. Så fort de stoppade upp kameran i min mun fick jag kväljningar, och mamma av någon kan intyga att det stämmer. Nu för tiden går jag dit själv. och känner mig stor, som inte ens fick en enda kväljning.

Mina fingrar fryser och är stela

Nu är äntligen mina saxhänder färdiga. Nivet saxhänderna till "Edward"! Fem timmar satt vi, jag och Lina och hon fixade färdigt. Riktigt snyggt blev det.
Min hjärna lider av någon koncentrationsstörning tror jag. Den är lite nollställd nu. Jag har ingen inspiration att skriva, vet liksom inte vad jag ska skriva. ÅÅÅÅÅH, imorgon ska jag till tandläkaren. Jag gillar inte det. Speciellt, det jag nämnde tidigare om tandläkare, att de kör in en kamera helt "bara sådär" i munnen. Och där sitter man och bockar och tar emot... "Jamen självklart, stoppa den i min mun, här sitter jag som en gås och gör ingenting. Kör in den bara"
jag och  min keeeeeeeeeepa

NEJ, MEN OJ URSÄKTA


tydligen kan man äta gaser

Jag mår bra. Ligger i soffan och kollar på big brother och hare väldigt mysigt.
Det är inte roligt, det där med larm i affärer. Jag var inne på en butik idag och kollade in olika prylar. Jag lider av "måste-röra-och-känna" sjukan. Det vill säga att jag inte nöjer mig med att bara kolla. Idag tog jag upp en fet miniräknare, och i och med att jag gjorde det började det tjuta från den. Hela butiken vände sig om och jag stod där som ett miffo. En man som stod nära fick ögonkontakt med mig och hans blick var inte vänlig. Inte någon stans.
En annan rolig sak jag såg var på kinarestaurangen.
På sushimenyn kunde man beställa vegetarisk sushi, eller varför inte en sushi med skivad rå fis?

Övervakningskamera

Jag har ett problem tror jag. Om det kan klassas som problem, det vill säga. På olika allmäna platser som typ bussar eller tunnelbanor finns det kameror. Varje morgon när jag går via rulltrappan i Fridhemsplan stöter jag på kameran och bara måste kolla in i linsen. Det i sig är ju inte alls så farligt. Men varje gång jag kollar in i linsen måste jag blinka med ena ögat som om jag flirtade med kameran. Och jag har ingen aning om varför eller hur jag började med det. Det känns så jävla töntigt. Lite varning på det! I skolan har vi också kameror, och där är det samma sak. Jag går förbi, kollar in i kameran och blinkar. Idag när jag var påväg mot biblioteket såg jag att det var en kille på andra sidan väggen (kameran hänger över den väggen). Jag tänkte att "när han inte kollar, tittar jag upp mot kameran och blinkar). Allting skedde väldigt snabbt. Han kollar ner, jag tittar mot kameran och blinkar. Problemet mellan vårat avstånd var att hans ansikte precis var under kameran, så skulle han se att jag blinkade skulle han tro att jag flirtade med honom. Som sagt, allting gick väldigt fort. Jag kollar upp och blinkar. Men ack, jag märker att han kollat upp och tittar på mig, precis när jag blinkar. Han kollar på mig och höjer ett ögonbryn, och jag låtsas att jag fått något i ögat.
Typiskt mig.

Måndag är ingen uppdatering

Näe. Inte för mig iallafall, när det gäller bloggen. På måndagar har jag fullt upp så att ni vet. Tyvärr är jag osäker på om jag kan blogga ikväll, men vi får se! PUSS

Det är rätt roligt i efterhand

Jag måste ha adhd eller någon annan störning. Inte att adhd är en störning, men ni fattar vad jag menar. När jag blir arg kan jag inte kontrollera mig själv, ibland. Speciellt när det handlar om skolarbete. Som nyss.. allting jag skulle ha pluggat med gick åt skogen. När jag inte kunde formulera mig tog jag en handkrämstub och kanstade in i väggen, sen rev jag sönder ett papper och slog i bordet. Samtidigt som jag gjorde detta så skrek jag. Och såg säkert ut som en tvättbjörn. Det är rätt roligt i efterhand.
kolla på mig, jag har nog någon störning. Så ofantligt fin bild

FAN

jävlafittcphorargumenterandetext, JAG HATAR ARGUMENTERANDE FUCKING TEXTER

kommentar

Emma   om estrella:
ÅÅÅÅHH så snygg du är!!!!!
TAAAAAAAAAAAAACK! <3

Hår

Skulle ha träffat min älskling Sofie idag, men den upptagne Johan tänkte inte på att han var tvungen att skriva en argumanterande text på till svenskan som ska vara inne. Så dom planerna sprack... kan man säga. Jag får träffa Sofie i veckan istället. Nu sitter jag här i mitt uterum och njuuter av vädret. Jag ska börja skriva på min argumenterande text om abort snart. Visste ni förresten att abort är olagligt i Polen, Malta och Irland. Oavsett vad som hänt med kvinnan. Det kan jag kalla u-land

Sofie


BACK ON TRACK


estrella

Jag gillar inte gubbar som snorar och slemmar. Speciellt inte när man sitter och äter på tåget. Idag satt jag och åt en glass, trots det snöiga vädret, på tåget. Dörrarna är öppna och jag hör en hes man hosta. Och det är inte en liten host, utan det är en fet jävla äcklig hulkning och jag trodde jag skulle kräkas. Så jävla gross.
Jag kollade lite bloggar nu, och såg att en kille som gick i min gamla skola har en känd blogg. Han är några år äldre än mig och brukade kalla mig för bög när jag gick förbi. Och se vad som hände, där sitter han sminkad några år senare och äger en stor gayblogg. Så det kan bli!
tappar helt bloggjädjen när jag inte har min dator. Snart kommer den!

hej hopp

Jaaaaa jag vet att jag inte uppdaterar bra. Men tänk såhär: "Stackars Johans dator är ju på lagning. När den kommer tillbaka så kommer inläggen tillbaka". Ja det är sant. I promise att jag ska skriva så fooooort min dator kommer tillbaka. Och då får ni ett videoinlägg också. Till och med jag saknar att göra ett.

johan

asgammal bild!

Jag hatar att vara jättepissnödig

Speciellt på bussen. Eller när man vet att närmsta toa iallafall är en tio minuter - en kvart långt ifrån. Det gör en bara mer kissnödig. Som idag när jag åkte hemifrån Mirna. Jag satt på bussen och kände hur paniken började bryta ut när bussen stannade vid varje hållplats. Och jag tror alla vet hur lycklig man är blir när man nått sitt mål. Det är som om hela världen förgylls.
Nog om sådant prat. Nu sitter jag här med solbrillorna vid hårfästet och försöker komma igång med skolarbetet. Jag måste skriva en debattartikel, som ska vara klar om några dagar. Eller, ja en vecka för att vara mer exakt.
Min dator är fortfarande på lagning, så vi får se när jag får tillbaka den. Nepp... nu ska jag till Amanda!
fucking saknar mitt håååååååååååååååååååååår

Bingo Rimér

Har skrivit en självbiografi som jag nämnde tidigare. Jag kan inte sluta läsa och sidorna bara rullar förbi.. Mysigt. Vilket väder va? Helt underbart. Satt på våran uteplats i två timmar och bara läste. Och hade även tid att filosofera. Jag tänkte på hur vatten uppstår och hur .... skämt åsido. Nu sitter jag här igen. Framför våran stationära dator med solbrillorna uppe vid hårfästet och känner mig cool. Ja, det gör jag faktiskt.

EXPECT NO MERCY

här är väskan och mannen jag tog kort på. Fyfan va klantigt!

hehe

ja... nu sitter jag är. sjuk och kallsvettig. Hade tänkt att ta en promenad till Tumba med Amanda, men hon kunde inte, och det är väl lika bra det. Varför försöka göra sig frisk när man är sjuk? Bara för att jag ska gå ut i friska luften blir jag inte bättre. Och mina älskade vänner skulle kommit över ikväll... men det sprack ju. Hoppas ni mår bra iallafall.
Nej, vet ni? Nu ska jag bli bättre på att uppdatera. Jag kan inte svika er. Jag får dåligt samvete och jag har ingen aning om varför jag är så seg på att uppdatera. Och här sitter jag som sagt. Oplattat hår, illaluktande och helt oengagerad att klä på mig. Jag ska nog läsa lite Bingo Rimér!
Innan vi spelade upp våran låt


Jag och min älskling!

Den här bilden visar hur ful en bild kan bli. Jag kände mig jättesnygg... Dock blev inte resultatet detsamma.




Jaa vad säger man?

Åt precis Albóndigas de Chile. Alltså chilenska köttbullar. Men vad fan leker jag? Multinationell? Fan va pinsamt! Supergott vare i allafall.
HAHAHADE HELT GLÖMT BORT DEN!

Nytt inlägg.

Ja. Jag är faktiskt förvånad. Varför har jag inte bloggat sedan i Lördags? Ingen aning. Datorn har funkat utan problem. Men jag har skjutit upp det så länge.
"Nej, nu har jag inte tid att blogga gör det ikväll"
Så gör jag inte det. Däremot är min datorn paj nu! Igår slutade min laddare att för in ström i min dator, verkar vara fel på själva grejen inne i datorn. Nej usch vad opoffsigt. "Grejen i datorn". Men det har i alla fall slutat fungera. Tråkigt. Så nu sitter jag på våran stationära dator. Nu tänker ni "åh, nej, nu kan vi inte se hans fina webcambilder". Men hör här:
Genom att jag sitter vide den stationära så får ni se gamla bilder på mig från när jag var en rundis! Det är väl roligt?
När jag satt på tunnelbanan i måndags vare en man som satt mittemot mig med militärkläder och en fet jävla väska. Det såg ut som om han fått massor av märken för vad han gjort som klistrades fast på väskan. På en av märkena stod det "Expect no mercy" och under en pistol. Då blir jag lite kluven och känner att det inte känns riktigt bra. Ska han representera Sverige med "Expect no mercy" Det känns inte riktigt bra. Känner jag då, lite så. Vad jag gjorde då, var att ta kort på det där märket för att kunna lägga in på bloggen. Så lite diskret tar jag upp mkobilen och tar ett kort på honom. Eller snarare väskan och märket. Vad jag hade glömt att göra var att stänga av ljudet och blixten på mobilen. Så när jag tar kort hörs en klickande ljud och blixten lyser upp hela vagnen. Det hade inte jag förväntat mig så jag låtsades som om jag blev förvånad över det faktum att jag precis tagit kortet. Jag drar upp ögonbrynen och säger "Vafan... varför tar den kort?" I hopp om att han ska höra mig. Fyfan va klantigt. Nepp nu räcker det. Nu ska datorn stängas av så lite energi kan sparas. Dessutom måste jag plugga matte.
/JOhAN
im waco
Jag och min mejor amiga!
Jaa.. lite bilder från när jag var mindre och rundare! Enjoy

INLÄGG KOMMER IMORGON

förlååååååååååt! imorgon kommer ettt finare och fetare inlägg

Dra ur kontakten

Det är en sak jag brukar göra. Dra ur onödiga kontakter ur uttag som drar massor av energi. Nu tillexempel ska jag dra ur kontakten till datorn, eftersom jag har batteri en timme framöver. Så, nu är det gjort. Och vadfan... när jag nu sitter här ute ser jag att en onödig lampa i fönstret är tänd. Behöver den vara det? Nej för ingen i familjen sitter där. Helt onödiga energislukare som bara drar och drar. Nu tände jag ljus och sitter här vid datorn. Jag sänker ljusstyrkan på skärmen för att batteriet ska hålla lite längre. Men... Vid förbränning bildas ju koldioxid som hjälper till att förstöra ozonlagret. Men ska jag sitta här i mörkret med en halvmörk dator och frysa? Var går gränsen? Vad kan vi spara på och vad kan vi unna oss? Själv känner jag att vi måste börja tänka lite mer klimatsmart. Att ha tv på Standby för att det är lättare att bara trycka på fjärrkontrollen istället för på tvknappen är inget smart alternativ. Det är bara konstigt för mig. Eller att ha lampan i köket tänd när man sticker till jobbet, för det ser trevligare ut, utifrån. Det känns också korkat. Vem behöver ljuset från lampan när man ändå är på jobbet, en mil bort? Näe. Jag vill att vi alla ska ta ett steg i utvecklingen och börja tänka klarare och smartare. Om vi gör det kanske vi kan använda våra resurser längre.
Nu känner jag att jag har predikat som om jag skulle vara Maria Wetterstrand. Men det ligger i någonting vad dessa miljökämpande aktivisttonåringarna på Globala säger. Det gör det. Jag känner att vi tillsammans ska ta kampen för en bättre framtid. Punkt Slut.

INTE KUl

ojsan

kapolat

Vad betyder det. Ingenting tror jag. Det bara skrevs med farten av fingrarna.
Och häääär ligger jag. I soffan i våran utbyggnad med knäckande handleder och en frisyr som ser ut som en palm. Jag sitter i en oergonmisk ställning för mina händer, så de knakar om vartannat. Det gör inte ont, men det ljudet och känslan är ingen bra kombination. Näe... Jag har en känsla om mättnad. Nivet när man är mätt efter en stor måltid. Mättnad av glädje efter att ha läst många sidor av Mias bok. Den gör mig glad. Hon är fan min idol. Ja det är hon. Jag sa det innan, men jag är säker. Mia Skäringer ...
Och häääär ligger jag. I soffan i våran utbyggnad med knäckande handleder och en frisyr som ser ut som en palm.

Dyngkåt

På bokrean, på maxi, köpte jag "Dyngkåt och hur helig som helst" av Mia Skäringer. Den kvinnan har nog allt en människa behöver. Jag avgudar henne. Jag verkligen älskar hennes sätt att skriva på och hennes världsbild. Skulle vi få henne som stadsminister skulle alla problem lösas. Hon är min inspiration.

johan

Helt perfekt. Sitter i våran utbyggnad till huset med solbrillor och njuter av vädret. Helt underbart. Jag riktigt njuter av det. Ibland är jag slut i huvudet alltså. Jag var ute och käkade lunch med Mirna på THE BIG M. Jag ville ha en glass och går fram med några småpengar. Jag hade nio kronor i handen och en glass kostar åtta. När kassörskan sedan säger "Åtta kronor tack" vet jag inte vad jag ska göra eftesom jag har nio spänn i handen. Jag fick totalblackout. Helt stört. Jag flyttade över tre spänn till vänsterhanden och sedan en spänn från vänster till högerhanden, som om det skulle hjälpa. Jag fick inte ihop det. Helt sjukt...

vi lever för klaga

Ja det gör vi. Jag har märkt det. Är det sommar så är det vissa dagar way too hot, och äre vinter så längtar vi till sommaren. Vattnet är för kallt i sjön. Och när vi cyklar ute i skogen önskar vi oss ett dopp i det blå.
Det ligger i människans natur. Vi är såna. Det är därför vi kan bli glada. För det vi klagat över förbättrats. Tänk om vi inte behövde klaga? Tänk om vi fick allt serverat. FAn va tråkigt allt skulle vara. Jag menar, att klaga på maten på en restaurang till sina nära och kära är lite roligt, men så fort servitrisen kommer till bordet och frågar om det smakar bra säger man med ett plastigt leende
- Ja absolut.
smakar maten bra?
ja, absolut!
Det är lite roligt. När jag lägger upp fula bilder på mig måste jag alltid avsluta med en fin!

Mission impossible

Med kusinen imorse. Isabelle sov hos mig och vi trängdes i min nittiosäng. Mysigt var det och pruttigt.
Imorse skulle hon in en stund, men ack. Hon hade inga nycklar. Vi letade igenom mina nyckelknippor utan att finna hennes nycklar. Issa gick hem till sitt hus i hopp om att vi hittat rätt nycklar. Jag var kvar i mitt rum och väntade på henne. Det tog tid, så jag antog att hon kommit in. Efter ett tag öppnas dörren och hon skriker:
- JOHAN, KOM FORT OCH HJÄLP MIG! JAG ÄR SNART INNE!
- Snart inne? Vadå snart inne?
- Jaaaaaa... snart inne. Kom nu
Så vi gick hem till hennes tomt, och där ser jag att hon med hjälp av sina superkrafthänder öppnat fönstret. Hon försökte komma in, men förgäves. Då försökte jag. Med hjälp av min superduperkusin knuffade hon in mig genom fönstret och precis innan jag nuddar golvet, ramlar jag så halva kroppen är utanför och andra inne i köket. Jag ger ifrån mig ett läte som påminner om en golvmopp och en myrslok. Som tur är gick det bra.

Lågprispapper

Hej vänner! Här är en bild på mig från Sjuan. Liten? Jag vet. För femtio minuter sedan var jag och pappa och handlade. Vi handlade skosnören, eftersom mina dåligkvalitetskosnören gick sönder. Det var riktigt mysigt att åka och handla på kvällen. Inte mycket folk, men damn va alla ser slitna ut på kvällen, inklusive jag. Mitt hår påminner om gruset på bilden ovan. Sluta nu Johan. vafan, tänk att en bit frisyr kan starta sådan uppståndelse. Skitsamma, du är snyggast ändå. Åh tack, det var snällt!
I brist på toapapper köpte vi en stor container med papper som jag fick bära ett tag. Det är inte det att jag inte klarar av att skämmas. Men jag tycker det känns så dömande att gå runt med arton inplastade lågprisrullar i sina händer. Jag kan liksom höra alla de andras tankar.
-Hehe kolla killen där, en riktig storbajsare som behöver hundra rullar. hehe
Varpå jag bara vill skrika ut
NEEJ, DET ÄR INTE BARA JAG I MIN FAMILJ. VI ÄR TRE STYCKEN

hehe


RSS 2.0