I love them!

Min morfar och mormor kommer idag! fyfan vad jag älskar dem!

Ithem!





är hemma hos micha

Tänkte bara lägga upp några bilder på mig nu när jag är hemma hos micha. De ska man inte heller klaga på.









Jag och Micha


coolare finns inte

tjaba! Är allting bra?
...
Retorisk fråga, dock. Idag var jag i skolan utan att ha fixat håret. Skönt, men ofint.
Känner bara att vissa dagar måste man låta håret vara som det är. Soligt på
morgonen --> mulet på eftermiddagen. hmm, typiskt! Har rätt mycket att göra i
skolan idag, men man ska inte klaga! Jag får ju utbildning.

Abropå klaga: vi svenskar klagar väldigt mycket. Iallafall många. Jag är en av "många".
När det är vinter och kallt säger vi "faaaaaaaaahn brrrrrr. Vad kaallt det ääärrrrr. Kan inte sommaren komma?"
Sen när vi väl har sommar och sol säger vi "Växterna skulle må bra av lite vatten nu". HALLÅ? Finns det inget bra med någonting? Det sistnämnda är jag faktiskt inte med i, det där "vatten för växterna" men jag har hört.

En bild man däremot inte kan klaga på är denna, från Fredags

Jag Carro och Nina



det var ju sol imorse

men inte nu. Och nu när man inte får klaga på vädret kan vi klaga på askmolnet. perfekt. Jag var och repade till "De galnas hus" idag och det kommer bli en superbra föreställning. Har dock några repliker jag måste träna in. Jag har inte lust med ett nederlag som "text?" under föreställning. Nej. Denna ska vara perfekt och superbra så publiken får njuta riktigt mycket. Fan va jag längtar.



piss (puss)

kocham cie, kimka! :)

hej läsare! jo tänker ni. "vad trevligt med en ny framsida hos Johan". Nej nej! tacka inte mig; tacka Kim. Fan vilken jävla konstnär hon är! va! min kompis. var förövrigt ute med henne i dag i det utomordentliga vädret, för att springa våran mammor ärenden och mata våra hungriga magar. kycklingsallad blev det, dock var det inte ärendet om kycklingsallad till våra mammor, nej. De ville ha brun-utan solkrämer och andra krämer. det inhandlade vi. Har inte så mycket mer att säga!
Chaooo!


J

Hejsan på er alla fina och sjuka människor. Syftar självklart inte på någon psykisk störning, utan jag tänkte mer en liten förkyldning eller liknande. 

Jag har haft mycket att göra, men solen räddade mig dag kan man säga, eller rättare sagt SKA man säga. Jag gillar inte när det är för mycket press från skolan, även om man inte kan förvänta sig någonting annat sådär i slutspörten. 
  Sitter just nu och slickar på min underläpp. Varför skulle jag göra det? Jo! För jag har Lipsmacker Coca Cola på underläppen. HELT RÄTT! Jag smetade på bara för att känna den utomordentliga smaken! FYFAN VA Gott!
  Ni som har min FB har säkert sett att jag är så "fruktansvärt stolt över mig själv". VARFÖR? JO! FÖR JAG FICK 19/20 20/20 20/20 på de tre teaterprov jag gjorde inför gymnasiet. Fyfan va skönt. 

Ska på teaterlektion snart. Vi måste repa för fullt inför våran föreställning "De galnas hus", som för övrigt har premiär den 8 maj på tumbascenen mer info kolla här

De galnas hus är baserad på boken med samma namn av Karin Fossum. Detta mästerverk som spelas på scen har satts upp av de olika ledarna på alby fejm. I denna sprakande föreställning kommer det vara dans, sång och själfallet TEATER! Woho! roligt, roligt, roligt,roligt, roligt, roligt,roligt, roligt, roligt,roligt, roligt, roligt,roligt, roligt, roligt,roligt, roligt, roligt,roligt, roligt, roligt! och ROLIGT!

DE GALNAS HUS:
"20-åriga Hajna slänger sig genom ett skyltfönster och blir intagen på mentalsjukhuset Varden, där hon under ett år träffar andra människor som blir hennes vänner och som tillsammans med henne försöker leva som alla andra människor"
Vårdare spelar jag. Cow-boy dessutom! Blirt värt att se!

För övrigt måste jag berätta om en händelse om fucking gjorde mig skakig. Jag satt och spelade piano när mamma säger "Johan?" och hon står där med en MASK (inte en slemmig krälsak) utan en på huvudet. DET ÄR OFATTBART! Det är ju jag som är "skrämmaren" i familjen. Lägger upp bilder nu!








eEtt manus



OLYCKSPLATSEN

FAN VA LÄSKIGT


Den älskvärda lipsmacker'n


rollista!



/Chuuuuz Johan

RSS 2.0