folkpartiet

ni vet reklamfilmen jag spelade in?:


those were the days i will never forget

hej på er. Jag sitter här i min säng och har lite smått panik. Imorgon börjar jag gymnasiet. JA! jag har blivit stor. Jag är inte lilla johan med tuppkam längre. Nu är jag estetJohan! fan va grymt. Jag längtar så sjukt mycket. Gymnasiet är ett så stort steg i ens liv och det gäller att prestera bra så att betygen inför högskolan blir bra. men vaffan johan! Bara för att du har "blivit stor" behöver du inte prata med avancerat språk. NEJ SER NI? Helt sjukt. Jag har blivit så stor att mitt skrivspråk avancerats. WOW! progress.
jag tänkte på en grej; tänk om det regnar imorgon. Jag har inte planerat mig psykiskt för regn första skoldagen, lika lite som jag har förberett morgondagens kläder. Har inte lust att komma dit och lukta hund, lika lite som att se ut som en. Jag köpte ju visserligen ett paraply på hm idag när jag träffade Nat och Ewi. ELLER NEEEJ! vet ni vad jag kom på nu? TÄNK OM JAG SVETTAS. Typiskt mig. Fan! kommer säkert behöva springa de sista hundra meterna till skolan, och ja, då kommer jag vara svettig. Eller tänk om jag skulle få ett plötsligt underbett?

NEJ JAG ÄR INTE NERVÖS
/Johan, för det heter jag va?

Johan


HAHA JAG ÄLSKAR MITT RÄDDA ANSIKTE!
- mitt hår äger allt också


Hej hörrni

väldigt längesen jag bloggade. Även om jag har försökt att skriva ett inlägg så har jag inte orkat skriva det färdigt. Har hänt sjukt mycket sedan jag skrev om att jag skulle till england. Jagfick sjukt många nya kompisar och allt var helt bra.
Nu lär ingen ha missat den årliga "manifestationen" i stockholm. Den där alla trettonåriga tjejer går runt med en t-shirt och hotpants under, så det enda man ser är deras ben. UNG08 Jag kan inte hjälpa att jag ändå, fast jag tycker synd om skitungarna åker dit för att se hur de skämmer ut sig. Jag åkte dit en snabbis igår men stack efter fem minuter där bland SLtatueringar och smink. För att inte tala om vaxet från 12åriga killarnas hår. Vad som förvånar mig mest är hur deras föräldrar tillåter sin dotter att gå ut så naken? Its sick. Och sen tänkte jag på en till sak:
whats up med SL-stämpeln? vad är det fina med den? Det är en logo för ett företag. Helt patetiskt om ni frågar mig. Undrar vad det är som irriterar mig så mycket över det här? jo jag vet... för att jag för ett år sedan var en av de som gick runt på ung08 med 1 liter vax i håret och skämde ut mig!
Hej hörrni. Det förvånar mig att när jag nu kollar min uppsikt över mina besökare har jag ändå några per dag, vilket gör mig chockad. Trogna läsare. idag var jag ute och cyklade med amanda, efter att ha varit i stan med camilla. Cykelturen skulle verkligen ha gett någonting ifall inte mitt jävla styre gick sönder. Det slutade med att jag fick leda upp min cykel för tunabacken. Men å andra sidan, hade cykelturen gett mig någonting hade jag ändå kompenserat det med en piggelin efterråt, som jag och amanda gjorde. Inte nog med det, vi åt cornflakesbakelse också! asgoda.
snart äre gymnasiet för mig och jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös. det pirrar i min mage när jag tänker på det. men jag ser fram emot det hur mycket som helst. Jag och Amanda diskuterade det idag, första dagen på gymnasiet. Hon och jag kommer inte vara oss själva verkligen. jag kommer köra den coola typen som inte bryr sig om någonting. Men efter en timme kommer det släppa. Helt stört.
Detta inlägg var väl inte det roligaste men jag hoppas ändå att ni hänger kvar. För roligare kommer det!
I sort of love you.
jag och nina
amanda och johan

camilla

RSS 2.0