hej


johan lagar

vad laggar johan

bildur

Hejsan på er kompisar. Kollade nyss mitt senaste videoinlägg och skäms. Vad fan var dendär tystnaden för något? Palla bli tyst när man ska undehålla sina vänner! Usch...
Här kommer bilder
Kollar på Tvins nu. Typ som Tvshop. Suger asamycket

kaneilbolla^R


Moa!

Tänkte visa några bilder Moa Strandberg skickade till mig! En tjej som läser min blogg dagligen!
Tack!
Lägg märke till "Kolla helst inte, okej?" Så skriver jag nämligen på facebook när jag länkar till min blogg!
och den andra!
Tack Moa!

yo-man sömnes

Anonym om URSÄKTA:
du är äckligt fin hörru. så jävla vacker. men bäst av allt är ändå att du är precis likadan på insidan. Hoppas du blev lite glad iaf, för jag tog tid på mig att våga posta det här. Å dom dumma kommentarerna ska du inte bry dig om för du har fler som gillar dig än som ogillar dig.
Tro inte att det här är fejk för jag menar varje ord jag skrev.
stora kramar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
c. om hehe nuså:
käften!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.250.130.235

------------------------------

Dessa två kommentarer har jag fått och jag vill svara dom i detta inlägg.
Det första:
Tack så jättejättemycket! Jag gillar verkligen att få såna här kommentarer. Jag gillar att du tycker att jag är äckligt fin! Det ger mig en sorts självförtroende. Du skriver att jag är likadan på insidan, hur vet du det? Tänk om jag är en stor valross med huggtänder på insidan. Nej jag skoja! Men tack, verkligen tack tack. En riktig puss från mig får du!

Den andra:
Käften själv.
------------------------------------------------
Men snälla, hur orkar människor. Och sluta vara anonym. Jag pallar inte med sådant strunt. Och vad ska jag hålla käften om? Skriv gärna en till kommentar och berätta det! Puss på dig också! En riktigt blöt en!

Jag vet

Jaa, jag vet att man väljer vad man ska störa sig på eller inte, men jag läste Micahs blogg och störde mig på ett inlägg som hon skrev. Det handlar om några piller som ska göra hennes tuttar större. Och jaa, jag vet att man också väljer själv vad man lägger pengar på, men kom igen, bruden är fortfarande ett barn och kan väl liksom i alla fall vänta några år tills tuttarna kanske vuxit lite mer? Men som jag sa tidigare så är jag inte rätt person att döma det!
tjaaa

är hemma hos liselott

Som jag sa i videoinlägget igår kommer jag inte ha tid att slänga in så många inlägg. Dock känner jag att jag måste ge er lite roligt att läsa.
Nu är jag hos Liselott och vi ska käka pizza, riktigt mysigt.

Asså jag orkar inte, idag skedde en till rulltrappehändelse, med två veganer med dreads som stod och pratade med varandra mitt på trappan. Och jag känner bara liksom, ni har säkert något jätteviktigt att diskutera, men jag måste hinna med bussen.

IMORGON kommer ett nytt inlägg, med mer entusiasm och bilder!


hehe nuså


oj


Videoinlägg

klippet bryts i slutet, men det jag helt enkelt säger är
"Detta gjorde mig hur glad som helst. Och all kärlek tillbaka till dig sanna! "

URSÄKTA

Att jag inte bloggade igår. Då jag hade inlämning på Traffickingprojektet jag babblat om den senaste tiden, hade jag inte tid att skriva. Min dag har varit bra, förutom att jag blivit kall, då bussen som skulle kommit blev inställd. Men vad ska man göra då? Det är inte som om jag kan flytta fram bussens ankomst genom att klaga. Det verkar många tro. Busshållplatsen var verkligen sjukt full nu i eftermiddags och människorna stod och diskuterade hur dålig stil det var av SL att göra såhär. Det är ändå rätt lugnt och tyst på busshållplatsen tills bussköraren (hur fan stavar man [busschofför])?, som körde en annan buss än min, sträckte ut sitt huvud och rabblade upp när och varför bussarna inte kommit. Tydligen hade SL vagnbrist och bussarna kom inte iväg som de skulle. Då säger en man högt ut till alla som står där, i typ hopp om att få allas instämmande:
"Jamen hur kommer det sig att dendär bussen kommit flera gånger den här timmen, och våran inte en enda gång"
Två sekunders tystnad. Jaha, tänkte jag. Ingen säger något. Men likt en revolution instämmer allihopa genom att högljutt protestera. Stackars lille bussköraren blir helt till sig och förklarar att han inte kan göra någonting åt saken. Och kör sedan iväg. Då kommer våran buss och jag får äntligen gå på.
Mannen som startade revolutionen
En av människorna som höll med
den stackars lilla bussköraren som rabblar upp tiderna
Och nu måste jag avsluta med några bättre bilder på mig!
Bättre och bättre? Den är cool iallafall

Pluggar med amanda

Eller gör vi ens det? Näe det gör vi inte. Vi fördriver tiden med facebook och musik. Det känns inte jättelyckat.
Vi kollar på pinsamma facebookuppdateringar som "enmiljon nollor kommer aldrig bli ett (?)"
"no pain, no gain" hahah what?
"sätt detta " ♥ " på ens logg om hon/han betyder något för dig." usch jag orkar inte med allt mainstream!

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA PV


Johan


Ny Jeansskjorta

Nej, ni behöver inte oroa er. Det här kommer inte bli någon modeblogg. Sånt intresserar mig inte. Jag kommer bara skriva om kläder när jag har köpt något fint.
Jag vet att ni har råkat ut för någon som kollat på er och tar bort blicken direkt när ni kollar tillbaka. Det hände idag när vi var på ica. Det var en tjej i typ trettonårsåldern som tittade på mig, och man känner ju det. Så jag tittade tillbaka och hon vände bort blicken asafort. Och jag kan inte hjälpa att bli irriterad. Ja, jag vet. Det är ingenting att bli irriterad över, men jag gillar inte det. Jag gillar inte att någon iakttar mig och sen kollar bort som om ingenting hade
hänt. Men å andra sidan. Jag vet inte hur många gånger jag har gjort så. Många. För Många.
Min fina mami

Johan

Min dag har varit helt underbar. Har varit på bio med min gudson, som är min systerson också. Det var hur roligt som helst och jag å Lisen hade jätteroligt med honom.
Idag har jag ingenting roligt att berätta angående mina iakttagelser av människor, men innan kvällen är slut har jag säkert något roligt att berätta
CIAO

igen? IGEN?

marylin om När min pappa nyser.:
ok men du behöver ej visa diin penis
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 213.64.113.111

men snälla, jag orkar inte. vad menar du?

Bilderna jag snackade om

plutten och lina

video


igen?

anonym om Jag har massor att diskutera:
jävla bög jävel kola in dig själv sug min kuk
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 213.64.113.111

näe, den är inte godkänd, vill inte det. men ännu en fankommentar. Det är lite sjukt

orkante plugga.

Näe det gör jag verkligen inte. Även fast jag vet att jag måste. Jag har massor av glosor jag ska träna på men jag orkar inte. Har spanskaläxa men orkar inte plugga. Vill bara leka ute i snön!

nya lampan


:)

http://www.youtube.com/watch?v=cdpQrzS4xcA

sitter i skolan



asså kolla håret, jag får panik
INLÄGG KOMMER IKVÄLL

hej

Hur mår ni, kompisar? Med mig äre bra och jag sitter i pyjamas fortfarande. Det har blivit som en tradition på helgen, att jag inte ska klä på mig förrän flera timmar efter att jag vaknat.
Igår hade vi föreställning igen, för kommunmänniskor. Tro det eller ej, men denna gång ska jag inte klaga på publiken. De var mycket gladare och uppskattade oss mer än de andra. Ja, igår hade vi en lyckad föreställning.
Min faster och kusin var här nyss och vi kom in på det där med tandläkare. Att det är jävligt obehagligt. När man sitter där snackar dom om massor av shit och man fattar ingenting. Men det värsta av allt är nog dendär kameran som alla hatar. Den irriterar mig så mycket. Den är ful och äcklig och jobbig.
"Så... om du lägger dig ner så ska jag bara ta kort på dina tänder. Öpnna munnen"
"Men vadå, ska hela den där in i munnen?"
"Ja. Öppna munnen nu"
Sen ligger man där och har kväljningar efter dendär kameran. Och sår i munnen får man också.
"Så... om du lägger dig ner så ska jag bara ta kort på dina tänder. Öpnna munnen"
"Men vadå, ska hela den där in i munnen?"
"Ja. Öppna munnen nu"
BILDER FRÅN IGÅR









När min pappa nyser.

Hejsan på kompisarna.
Jag nyser inte längre, jag nös. Nyste? Nysade? te de te? Jevla svennska gramatiket. Jag bär fortfarande pyjamas, och livet leker, riktigt skönt. Jag har pluggat med mitt arbete om trafficking och börjar äntligen komma igång. Anledningen till min rubrik är att jag nyss nös, nyste och tänkte på min far. När han nyser tror man att huset ska gå sönder. Med en magnitud på 7,20 blir vi alla livrädda och gömmer oss. Han har inte den klassiska Atjooo! han har den jerryiska "HAAAATICHE!!!!!!!!!!!". Fyfan va läskigt asså

EN FINING FYLLER ÅR IDAG

Ja, en väldigt älskad kompis till mig fyller år idag. Förra året fick hon ett videoinlägg, och nu får hon ett skrivinlägg, eller kanske ett videoinlägg igen.
Detta är en tjej som betyder mycket för mig, som gör mig glad, en tjej som alla behöver. Alla borde ha en sån. Den glädje och energi hon utstrålar kan få ens dag att genast bli bättre. Alla borde ha en Ermelina Nushi.
Jag älskar henne, som jag sa tidigare och de gånger jag träffar henne kan jag inte sluta krama henne.
Ermelina, grattis på födelsedagen, TE DUA

Jag måste bara tillägga

Hallå! Tänkte bara tillägga att säga TACK till en av de mest trogna läsare jag har! MOA! Uppskattas verkligen

Juhaeaasaaan


VIDEO


Charles

Jag 2007
Jag orkar inte med mig själv. Jag hade tänkt ta bussen som gick 26. Klockan var typ tio över och jag tänkte
att jag skulle hinna spela lite gitarr. Men den där jävla gitarren förvandlar mig och jag kommer i trans. Jag kan inte sluta. Jag bara spelar och spelar. Sen när jag äntligen inser att jag måste gå så är klockan för mycket. INte kul alltså

Jag orkar inte med alla A-lagare

Jag satt på tunnelbanan idag. Det var svinkallt ute, och jag ville bara in i vagnen och sätta mig.
När jag kommer in sitter ett gäng a-lagare på en "fyrsätig" plats och tjoar och tjimmar. De pratar jättehögt och man kunde verkligen höra vad som fanns i deras lila systemetpåsar. Och inte nog med det kom det in en man som tiggde pengar genom att spela instrument.
Och självklart skulle de börja sjunga till hans musik. Alkisarna alltså. Det var inte skönsång precis. Det lät nästan som om hela klacken från en hockeymatch skulle suttit där.
Näe, jag vill inte sluta så tragiskt som dom. Och det kommer jag inte heller göra

Good morgon

Ikväll blir det uppträdande för kommunmänniskor. Skoj skoj.
Nu sitter jag i sängen och filosoferar. Jag tänker på livet, på hur vi kan andas som vi gör och...
Nej det gör jag inte. Jag ligger och pluggar text i sängen. Dricker vatten och har allmänt tråkigt
Uscha ja
Jag gick i sömnen i natt. Jag har små minnesbilder av att jag ställer mig och duschen, går ut från duschen och in i sovrummet igen. Helt crazy. Jag kanske tyckte att jag luktade illa

en klassisk morgonbild.

Hejsish!
God morgish på erish!
Vaknade nyss med torr och dammig mun. En riktig morgonmun. Och jag fattar inte att jag själv överlever, eftersom min andedräkt är outhärdlig. Herregud. Det har jag tänkt på. Varför får vi äcklig andedräkt ibland? Det är onödigt och jag fattar mig inte på det. Usch nej
en klassisk morgonbild! jag älskar hur retarded jag ser ut

Sia är den bästa. Med oboy. Gud va tjockt.

ja, som ni kanske försår av rubriken så käkade jag nyss glass med oboy. Det är så sjukt jävla gott. Testa!
För att inte låta för tjockis så fortsätter jag med mitt egentliga skrivande.

Jag är klumpig och klantig asså. Jag skulle springa till bussen idag och halkar, så att jag glider på mitt knä och mina vantar. Och vi alla reagerar ju på samma sätt: Vi reser oss upp, kollar runt axeln så att ingen såg, och slutligen börjar vi gå, och låtsas som ingenting annat. Exakt så vare. Usch. Inte nog med det; när jag kom till stan skulle jag spotta. Mm... Ni vet sådär coolt. Men nej. Den kom på mig själv och jag såg ut som värsta nooben. USCH och FY.
Nu skall jag återvända tillbaka till studiernas värld.
Hej!
mitt hår är way too stort

Tåget - tunnelbanan. Är det någon skillnad?

Tjenare kompisar! Idag mår jag bra. Eller? Jo, jag är bajsnödig nu, men det hör inte hit!
Fin dag med fina kompisar.
Jag satt på tunnelbanan idag och iakttog en tjej som var typ elva år, hon pratade i sin telefon. Nej förlåt; Iphone. Hennes kroppsspråk och handgester var däremot inte en elvaårings. De var en tjugofyraårings gester. Hon gjorde konstiga grimaser med munnen som en östermalmstjej i 20 års åldern gör. Asså jag blev förbluffad. Hon snackade som en också.
"Jo, men asså jag vet. Men vadå? har Dennis skrivit till dig (lIdingö iii)? 
*den andra hör inte*
"Haar Dennis skrivit till dig. Ja? På facebook asså. Jo herregud jag vet. Men absolut"
Jag vet att man inte får stirra. Men jag kunde inte hjälpa det. När jag var elva år hade jag inte en Iphone. Eller okej, det där var sjukt sagt av mig eftersom Iphone inte ens fanns då. Men på något sett känns det som om alla barn (jag vet att jag inte kan säga såhär, för det låter för vuxet) jättedyra saker. PLUS facebook. Dom vet inte ens vad det betyder. Vadfan ska dom dit å göra?
PUSS

Jag har massor att diskutera

Ja det har jag. För det första:
Hur kommer det sig att jag aldrig kan komma igång med min rapportskrivning om trafficking? Varför slutar jag alltid inne på bloggen, eller facebook? Ibland tror jag att jag lider av någon koncentrationsstörning, typ damp eller något. Eller så handlar det om att jag inte tror på mig själv tillräckligt. Det är nog så. Ja, för jag är jävligt duktig, egentligen. Men jag orkar liksom inte. Jag väljer ju hellre att vara med mina nallar än att jobba med en tråkig rapport. Nej, usch nej. Nu får jag sluta grina och komma till skott med min uppgift.
Det andra:
Jag orkar inte med alla lattemammor man ser på caféer. De mammor som sitter och jämför vems bebis som är störst och mest utvecklad. Vilken bebis som kan säga mamma, eller "mbama". Jag tänkte på det sist jag var på café med några kompisar. Där sitter dom, två mammor och lyssnar inte ett piss på vad den andra berättar om sitt barn.
"Ja, Maximillian kan faktiskt tugga sin mat nu. Visst kan du det lilla gubben? Oj, svälj inte så stora bitar."
"Ja, men Ebba kan faktiskt gå. Eller krypa, nja, hon kan iallafall ligga på golvet!"
"Åååh, jaa men va mysigt. Nu till helgen ska Maxis ha ettårskalas"
"Trevligt, absolut. Mysigt. Ska vi gå och byta på dig Ebbis?"
Det är ungefär som sportföräldrar. Asså föräldrar vars ungar går på sport. Jag är inte lagt åt idrottshållet och finner det därför inte intressant att snacka fotboll. Jag vet inte ens vad en offside är. Och min bild av dessa föräldrar är att det blir en sorts tävling föräldrarna i mellan, på läktarna. Vilken utrustning de har.
NEEJ, NU FICK JAG EN SNILLEBLIXT! JAG HATAR HOCKEY, ALLT SOM HAR MED HOCKEY ATT GÖRA. Och föräldrarna också. USCH! En kompis till familjen spelade sex gånger i veckan när han var åtta år. Är inte det overkill? Jo det är det. Snälla, låt barnet ha kompisar. Kom igen, sen undrar man varför inte barnet har bra betyg i skolan. HALLÅ? Är man i ett svettigt, kallt ishus så är det inte konstigt att man inte får bra betyg.
Bjuder på två fulisbilder!

RSS 2.0