johan är vaccinerad

just det! - Johan är vaccinerad.
okej det började med att vi åkte ner dit och såg värsta långa kön. Efter tio minuter kom amanda och hennes mamma också. Efter att ha stått där ungefär en halvtimme började jag tröttna, men jag och mama höll ut. När vi hade stått där i 45 minuter började kön röra påsig och tillsut kom vi in.

vi fick först fylla i en lapp som de ville ha och sen en nummerlapp. Sen satte vi oss och väntade, och sen kom HON som skulle vaccinera mig. HON VA SKITFIN :). När hon körde in sprutan i mig (haha) stack det till lite,  men det kändes inte så mycket. Dock känner jag lite tyngd i armen

såhär ser en vaccinerad johan ut


(hahah älskar bilden)


tycker faktiskt att denna bild blev cool :)


luktar mina fötter?

Dagen har varit väldigt händelserik :). Den började med att jag gick upp, la mig och kollade på Atlantis på mamma och pappas teve :). Sen pluggade jag och så gick vi hem till Liselott och Martin som fyller år idag, roligt! För att komma till varför rubriken heter som den gör kan jag berätta att jag och lisen satt med mamma och pappa i vardagsrummet å kollade på män som hatar kvinnor när pappa säger:
"-Johan, du byter väl strumpor va?"
"- Eh? Luktar jag illa...? ...?...?!?!?!?!...!!!! Var det någonting speciellt eller?"
"-Nej jag tänkte bara hjälpa min pojke :)"
HJAHAHAHA
älskar min pappa :)
mamma också för den delen (A)


några jag älskar mycket




såhär såg jag och edina ut under delicatoveckan

 


dålig uppdatering

sorry, dålig uppdatering, jagvet! Ska fixa mobilen så kommer ni får mer bilder på mig sen. Brava?:). Hade teater idag, skitroligt faktiskt. Har man en bra lärare så har man. Snart ska vi sätta upp en föreställning som kommer bli bra, tror jag?!

mamma ropar,ska dra :)
©Johan Sömnes



ps. jag älskar min bästis amanda jättemycket


aslängesensist

heeej! :)
Idag var jag i stan med andrea.. igen :).

Nu sitter jag vid datan och har skittråkigt. Pappa håller på med maten och jag sitter somsagt här och har tagit tre bilder som kommer upp hit snart. En av bilderna är tillägnad Marilyn. Hon fattar vilken :)
ska käka snart
YAAAAAAHAHHAHAHAAH ! :D jag ska på språkresa till england i sommar `(A)`fett roligt :)
aaaja här kommer bilderna:




HAHHAHAAHHAHHAHHAHAH!!!!!!!!! Fulare min får man leta efter



ps.  jag är lite kär i JENNI som dansar i BOUNCE (A)



RSS 2.0