jamen det var då självaste fittjävel då!

min dator är sönder, igen! Åh va roligt. Nu sitter jag vid den hedliga stionära datorn och äter godis. Jag kommer verkligen låta som en pensionär nu, men det skiter jag i. Ni vet när man åker kollektivtrafiken, typ buss eller tåg, finns det ju dom som lyssnar på musik för sig själva i hörlurarna, eller de som lyssnar på så hög musik att man tror att en jukebox är igång. En jukebox som spelar en låt med ett fruktansvär murmeldjursljud. En sån kille vare på bussen idag. Jag är verkligen ingen sån som stör mig på såna saker, men när man är trött och ska hem från skolan klockan kvart i fem så är man lite grinig. Där sitter Han med sina hörlurar och ser allmänt trött ut på livet. Ur hörlurarna hör man skitdålig rockmusik som skaver i öronen. Då känner jag lite spontant att han kanske ska sänka lite. Men det säger jag ju såklart inte, för jag är svensk. Det gör vi inte. Näe, vi irriterar oss bara på det och låter det förstöra en hel kväll.. Usch.
Jag vet förresten inte vad det är med sl. Den senaste tiden har vi som åker min buss, fått värsta turistbussarna, vilket betyder att de är jättesköna. Jag somnar alltid efter halva vägen och vaknar precis innan jag ska av. 
miss ze zummah

snuuuuuytpapper


kvart i sex hos johan

ja, klockan är kvart i sex och jag kan fortfarande känna löksmaken i min mun från dagens middag. Så jävla gott. Under påsken har mycket tid gått åt till att plugga, och det känns som om jag faktiskt har fått någonting i mitt huvud. Men jag kan inte hjälpa att tycka att samhällsekonomi är tråkigt. Jag vet att det är nyttigt för mig inför framtiden, men jag ooooorkar inte. Näe usch. Nu ska jag väl gå och borsta tänderna.

Jag är i dalarna

Nu är vi uppe hos mormor och morfar. Det var ett år sedan jag var här sist och jag har verkligen saknat huset! Något som jag däremot inte har saknat är dialekten de snackar här uppe. Som tur är har mormor och morfar bara bott här i några år så de snackar inte dalmål. Vi var och handlade idag och jag vill bara börja skratta när alla snackar. Påminn mig om att imitera hur de låter! "Häääääääj, Jamän Lars - Erik kåm ju till iica och handlade köttbUllar. Jag tror han ha hittat en fin tjäj". Skulle man kunna ta en dalmas seriöst? Näe inte om man bråkade.
  Bilresan är ju inte heller något som är jätteroligt med att pka upp hit. Det tar sin lilla tid, och benen blir stela som wellpapp när man går ur bilen.
Att fördriva tiden med lyssnarböcker är väldigt bra, och det gjorde vi. När vi kom till en mack skulle vi kolla efter bra böcker, och vi hittade en bland alla fula titlar. Kom igen, måste en bok heta "ökens strand" eller "prästens lovande" det låter inte roligt. Vi hittade en rolig som hette jiddra inte"




TIPS PÅ ASBRA OCH FIN BLOGG

klicka här

juheneen

jag har hamnat i en konstig posotion på bilden, ser jättebred ut.
Dagen har varit jättefin. Var i humlegården med nåra kompisar och myste häcken av mig. Det var väldigt roligt.
Den senaste tiden har jag varit jättesugen på onyttig mat, jag tror jag nämnt det tidigare också. Det känns som om jag kan äta olivolja med frityrsmet bara sådär. Man skulle kunna tro att jag är gravid. Min syrra verkar ha ett sug efter lakris. Hon är gravid med sitt andra barn nu, och choklad och lakris verkar stå högst upp på listan. De var hemma hos oss, och mitt på bordet står en godispåse. Jag tänkte lite glatt gå fram och kika efter vad hon har för sug, om stereotypen av en gravid kvinna ligger hos lakrisen, och mycket riktigt. Här låg det massor av lakris. Jag tycker det var så härligt att min hypotes om godiset uppfylldes. Nästan så jag blev tårögd.
I love my sister!

klippt mig

Nu är jag nyklippt och bättre bild kommer imorgon. Det känns bra att ha klippt bort rosenbuskarna som odlades i mitt hår. Samt alla parasiter som nu är borta. Skämt åsido. Dagen har varit händelserik. Jag träffade Saga på förmiddagen och klippte mig på eftermiddagen. Efter min fina klippning träffade jag carro, marilyn edina och ermelina. Carro och jag gick på bio.
Nu medan jag skriver det här, slår det mig hur dålig jag blivit på att blogga. Läs de övre raderna, man ser hur oproffsigt det låter. Usch!
Idag på mirres kom det in en riktig lirare. En riktig söderman. "Jamen fan, tjaaaaaaaaa påre. Fan, längesen. Jomen visst faaan." Och jag kan inte hjälpa att skratta åt det, eftersom det låter som om han har en fiskmås i munnen. Så pratar jag liksom när jag driver.
svar på kommentarer:
Sandra
jag äter rödbetssallad och potatissallad. Inte så gott
Carro
Tack för att du tycker att det låter fint när jag sjunger

EDWARD SCISSORHANDS

de andra grymma tjejerna heter Sandra och ida

JUSTE

vill bara tacka igen, och igen och igen! jag har fått så fina kommentarer på sitone. Tack Matilda, Liza och Julia mfl. puss!

hej

Jag vet inte varför jag inte har bloggat de senaste dagarna. Det är verkligen jättekonstigt.
Innan skolföreställningarna i fredags, hade vi övernattat på scenen och dcet var väldigt roligt.
usch, det är inte bra att jag inte bloggar! skärpning
idag ska jag till stan, då kanske jag ser några roliga människor!
¨
linn och jag

edward

usch... jag gillar inte när en föreställning är slut

stamara

Ligger i mamma och pappas säng och kollar på teve. Jag är lite hungrig faktiskt. Vi ska äta fläskfile, fyfan va gott. jag blir jättehungrig när jag tänker på det.
idag ska vi övernatta på scenen vi spelar på! :D fyfan va roligt
. puss

hehehe


jag är hemma från skolan... jag bakar

Den här rubriken skrev jag för en timme sedan. när jag var mitt uppe i bakandet och trodde att allt skulle gå jättebra. Men nu är kakorna ihopsjunkna och ligger utbrett över hela plåten. Det kan bara gå bättre!
jag har också gjort en skinkröra som jag ska äta snart, på bröd. Jättegott!
morgonruffs

svar på fråga

jo! jag har varit med i låt den rätte komma in!

johan

bild från edward
tagen av Ermelina

juhen


du gillar det inte, bara för att jag gillar det!


som plåster på såren

här kommer en bild från föreställningen
boka biljett? klicka här

johan

Hej hörrni! Hur har eran dag varit? Min dag har varit väldigt bra iallafall. Vi hade ett litet minigigg för kommunmänniskor igen, angående EDWARD. Vi spelade upp lite småscener, och det gick jättebra. Jag har bara lite problem med att kunna läsa av människor. De satt och åt medan vi körde våra scener, och jag kunde inte avgöra om de gillade det eller inte. Men det borde de väl, eller? De flesta i publiken är ju över medelålders och är därför ändå tacksamma att vi kunde komma. Mina scenkläder är väldigt tighta och lite läderaktiga, så de slickas emot min kropp och är svinsvåra att få av... menmen, det går ändå. Det roliga är att jag börjar lukta så fruktansvärt illa när jag fått av mig den... Jag fick en kommentar, och önskning om att få se något klipp från EDWARD, men jag har inget än. Ska försöka fixa så snabbt jag kan!

tack förresten!

juste! har fått sjukt fina kommentarer av er mina fina läsare! tack tack tack!
och tack Matilda för din fina kommentar, kul att du gillade EDWARD! PUSS

Jag heter Johan...

Jag får inte låta min blogg bli en oregelbunden mensning.
Igår hade vi premiär på musikalen EDWARD, och det gick sjukt bra. Tack alla som var där och kollade. 
förlåt att detta inlägg blev kort och tråkigt. men jag är inte alls på humör idag... förhoppningsvis kommer det snarast!

mitt bloggande är som mensen hos en tjej med anorexi... oregelbunden...

...och det ber jag om ursäkt för. Jag kan inte säga att jag inte har haft tid. för det har funnits luckor faktiskt. Det är bara det att jag inte har kommit igång. Idag tillexempel ska jag ha genrep, eftersom vi har premiär imorgon. Ska verkligen försöka kasta in ett fint inlägg ikväll... med bilder och så från föreställningen!

som den tjocke kis jag är

Som den tjocke kis jag är, åt jag nyss chips... och det värsta är att suget inte tar slut. Det eskalerar. Jag skulle kunna åka till konditoriet och köpa en, två eller sex semlor och käka själv. pappa, om du ser dethär, köp mere något gott hem till mig!

morgonbuss


förlåt-

imorgon tror jag att det kommer ett nytt hundraprocentigt inlägg

Som den upptagne kis jag är...

ska jag vara på scenen och repa idag. till föreställningen som har premiär snart. jag lägger upp bilder ikväll

RSS 2.0