ÄLSKAR DIG

                                                         Jag kan inte säga något mer än att jag älskar dig!


pinsamt eller?

Jag hade varit i segersjö folketshus, följt Lovisa till skolan. När jag kommer ner vid busshållplatsen hör jag två tjejer fråga; "Ursäkta, har du varit med i Värsta Vännerna?"
"Ja"Säger jag med självförtroende. Och just då, snubblar jag ner från trottoaren!!!!! HAHAHAHAHAHAHA
Shit
Jag ba; "SHIET,  OJ OJ OJ HEHEHEH"
fuck vad pinsamt.


God jul - Tips och trick under castings

God Jul. Jag hoppas ni får en bra jul och ett gott nytt år :D

T&T
När jag går på castings är jag alltid glad. Inte överdrivet, utan normalglad. Det är viktigt att man lyssnar på instruktionerna man får, och man ska vara koncentrerad. Gör det bästa ifrån dig. Kommer du inte vidare, beror det inte på att du var dålig, utan det kan heltenkelt vara så att du inte passade för rollen. 

Är du medlem på en hemsida, ska du ändra ditt CV rätt ofta, ändra bild och längd, hårfärg (om du har färgat det).
 
Kolla alltid i tidningar om de söker någon till någon produktion.

god jul! 


kompis.

ssophiaas.blogg.se

Efter "värsta vännerna"

Har jag, som efter LDRKI gått i skolan som vanligt, sökt mer roller och så. Det bästa som har varit efter värsta vännerna är när barn kommer fram till en och frågar "Ursäkta, har du varit med i värsta vännerna?"
Hhahahahahahha en gång var jag i skärholmen och prövade byxor på JC. Jag väntade på att personalen skulle komma när jag hör: "OMG shit, är inte han med typ på TV? Typ, han som klättrade upp i trädet, vadfan hette det?" Jag visste inte vad jag skulle göra, mer än att le.

Jag har också träffat några från Värsta vännerna några helger och vi har haft skitkul.
Jag har varit på en skola och berättat om mobbing, om vad det är och hur man är en bra kompis också.

Vad vill ni att jag ska skriva om?
Kommentera gärna och säg vad ni vill, så att min blogg fortsätter att bli läst :D

Jag kanske ska skriva om tips till provfilmningar?
Aja kommentera vad ni vill att jag ska skriva om  



Efter filminspelningen..       FOTO: JOHAN PAULIN

Filminspelning Värsta vännerna

Det var många möten innan filminspelningen. Kläder skulle prövas, skådespelarna skulle träffas och allt sådant, och repa lite. Men nu var det dags...

15 oktober 2007.
Mamma skjutsade mig till sitt jobb. Därifrån skulle jag ta tunnelbanan till Ropsten. När jag gick på tunnelbanan väntade jag på "Nästa: Ropsten" När det äntligen kom gick jag ut ur vagnen. Jag visste inte riktigt var jag skulle gå, så jag gick ngn stans bara. Jag kom utanför en skola, tänkte att det var rätt, så jag väntade. 15 minuter efter att jag har kommit dit ringer min telefon.
"Tjabba, det är Magnus, som ska hämta dig, var är du?"
"Jaha, hej. Utanför en skola och en fotbollsplan"
Jag kommer inte ihåg hur samtalet var, men vi bestämde i alla fall att jag skulle gå tillbaka, mot bussarna. När jag kommer dit står en fet bil med texten SVT och jag kände hur cool jag var när jag gick till bilen. WOW vad alla kollade. HAHA. Magnus körde ner bilen till SVT:s garage och vi gick upp till kontoret. Där uppe träffade jag alla igen, och jag blev sminkad. Jag fick även en egen loge där jag fick byta om.

När det var tid för att spela in åkte jag med Ann-Sophie, sminkösen, och vi åkte till Larsbergsvägen (tror jag det heter) på Lidingö. (Rätta gärna mig) Där fick jag spela in några scener, sedan väntade vi på Albin  och Josef (Alex och Freddy). När de kom började jag spela in andra scener med dom.

BLOOPERS:

Nej jag öppnade locket bara - nej jag öppnade lucket bara *började garva*  (jag)
Umgås inte du med Freddy längre? - Hur är det med... ludde, umgås du inte med honom längre? *GARVA* (cleas månsson)
En scen skulle jag titta på Isabella, men för att inte garva, kollade jag på hennes jacka, längst ner på en text så att jag inte skulle garva. Regissören: Johan??!, kolla på hennes ansikte. FUCK vad pinsamt, Bella trodde jag kollade på hennes rumpa. 
En anna scen skulle Happy gå in i huset, men lyckligt nog  gick hon in i dörren, alla  garvade. 
Daniel (regi) och jag hade en speciell humor med varandra och vi var väldigt taskiga mot varandra (skoj). I scenen skulle jag få ett SMS, och för att det skulle se äkta ut skickade Daniel messet. Jag tog upp messet, och det stod:
Johan, du är en åsna.  
Jag försökte att inte garva, men skulle det gå? NEJ. Jag började garva.
Dans-scenen med Bella var generande. Jag menar, tänk att stå och dansa med någon som är längre... haaha. Men Daniel sa: Jag säger till när du ska börja dansa med henne. OK tänkte jag. Vi började spela in, och jag var skitnervös. Musiken sattes på och jag trodde jag skulle börja dansa med henne. Jag kände hur stel Bella blev och Daniel sa:  Shit Johan, du får vänta lite. FUCK VAD PINSAMT. (RÖÖÖÖÖD) 



Att få rollen i värsta vännerna

17 Augusti 2007
min syrras son hade precis fötts och vi hade kommit hem från BB.  Vi tog det lugnt på baksidan.
"Johan, kom och lyssna, det är ett meddelande på telefonsvararen" Mamma såg glad ut.
"Hejsan, jag heter XXX och ringer från Sveriges Television och undrar om du vill komma på en provfilmning hos oss på måndag (tror jag) den XX(vet inte)"

Bara att gå på audittion är så jävla spännande, så jag blev hur glad somhelst.
 
I alla fall, som ni vet var det inget nytt för mig det där med provfilmningar, men det är ändå skit nervöst. Jag åkte till SVT och fick gå till receptionen och säga att jag skulle på provfilmning. De kom sedan ner och hämtade mig och vi fick gå upp. Vi gick in i ett rumt och där stod det som det gjorde på EFTIS kontor, en kamera och en stol och så. När jag kommer in dit så är det två stycken som ska hjälpa mig. Den ena ska spela min mamma och den andra filmar. Jag vill som vanligt en manus som jag var tvungen att läsa igenom och kunna utantill (lite). Jag började spela och det kändes bra. Jag fick råd om vad jag kunde göra och så, och det gick bra. När jag åkte där ifrån var jag väldigt stolt över mig själv. 

Mail.
Hejsan Johan!
Vi undrar om du vill komma på ytterligare en provfilmning. Vi ska pröva dig med två Kim:ar och så ska vi se hur det blir... bla bla...(inte ont menat) _ _ _  Det jag började undra över var att det skulle vara två Kim:ar men bara jag son Oskar, jag började fantisera om att jag kanske skulle få rollen. Jag ringde till min kusin och hon kom inspringandes, shiet. Jag ba; Shiet, jag har´inte fått den än. Hon ba; Jo nästan, och så skrek hon :D.

När jag kom dit fick jag träffa två tjejer, regissören och Katrin, som jag träffat innan. Jag hälsade på dem och vi gick för att äta lunch på SVT´:s buffe. (kykling) När vi var färdiga gick vi upp för att träna på några scener. (På mailet de skickade hade jag fått lite av ett manus som jag skulle kunna utantill när jag var där. Snälla Liselott hjälpte mig :D<33) Jag fick först spela med en tjej (inte Isabella, som fick rollen) som var okej. Men när Bella kom visste jag att hon skulle få den. Vi spelade så fucking bra tillsammans. Det var klart, och de gick. FÖRRUTOM JAG !! Jag skulle träffa, Josef och Albin (de som spelar alex och freddy). Jag funderade på hur jag skulle presentera mig coolt (hahahahahaha, snälla kommentera det) och det funkade väl (inte). Men vi började också spela några scener och det gick bra.

Under hela den här tiden med provfilmningarna sa jag till min mamma och pappa att "jag kommer få den här rollen, jag vet det".

September: (eller aug, tror sep)
Efter en vanlig skoldag åkte jag hem med bussen. När jag kliver av bussen ringer mamma.
"Är du i skolan?"
"Nej"
"Johan?"
...
"Du har fått rollen i värsta vännerna!"
"....."
"...."
"...."
"Och någon Isabella fick den rollen som Kim"
HAHHHAHAHAH JAG BÖRJADE GRÅTA, hah
ringde till lisen
"Lisen, jag har fått rollen"
"*SKRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK. OMG VA KUL,JOHAN JAG ÄLSKAR DIG"
Sedan ringde jag min syrra, men hon svarade inte, så jag ringde hennes kille:
"Din jävla tönt, äre sant:D?"

Ah, shit, det var nog det bästa.

Nästa Rubrik: inspelnig.


http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1166106
ps. jag var rätt liten där. Har blivit större :D



/Johan


Efter LDRKI...

...har jag gått i skolan som vanligt och väntat på mer roller. Premiären skulle till en början ha haft preimär den 14 mars, men några veckor innan det så flyttades den till 24 oktober.  Vet inte mer vad jag ska skriva.
nästa inlägg blir mer intressant.

(förhandsvisning i januari, roligt  !

Juste!!
Mamma ringde i oktober någon gång och sa att det var ett brev till mig, hon trodde det var en inbjudan till premiären, och jag blev skitglad. När jag kom hem öppnade ajg kuvertet snabbt, och Ja !!!! Det var det, en inbjudan till premiären av låt den rätte komma in.
Min syrra följde med på premiären. På premiären (på rigoletto) träffades, vi alla. Vi satte oss i salongen och väntade på att filmen skulle börja. När den väl började satt jag spänt och väntade. När den var slut var det EfterFest. Inte vilken efterfest som helst, haha det var på Cafe Opera. När vi kom dit blev vi nästan inte insläppta, tills en vakt kom och sa, "jo de får komma in, (låt den rätte komma in)".
När jag hämtade mat ser jag Idol Kevin, Anna, ALICE, ROBIN, och tillslut inser jag att alla idoler var där, shiet var glad jag blev. Jag kollade på Kevin, och han gav TUMMENUPP till mig ;D. Haha, är det någon som ska ge TUMMENUPP till någon är det jag till honom.
 En riktigt rolig kväll :D


/ johan  

Filminspelning Lule

Efter många möten med regissören och huvudrollen, klädetest&  skratt
Februari 2007:

Jag fick skjuts av mamma till Arlanda. Min första filminspelning väntade på mig. Vi komdit, och där såg vi Kåre (Oskar), Micke (Martin) och Patrik (Conny), och alla föräldrar. Vi checkade in och gick sedan mot gaten för att vänta på ombordstigningen. Vi satt där och fikade och hade trevligt. När det var dags för ombordstigning skulle mamma och pappa åka där ifrån, vilket var sorgligt, men det kändes ändå bra. Resan till Luleå tog inte alls lång tid, kanske 1 timme.

På Luleå flygplats träffade vi våran guvernant och kåres guvernant, även Malin som skulle skjutsa oss till hotellet. Väl framme vid hotellet kändes allting bra. Vi tog hissen och åkte upp till BRÖLLOPSSVITEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bubbelpool på rummet och vardagsrum. Vi somnade sedan i våran dubbelsäng.

Jag vaknade av att min "god morgon, god morgon lilla sömntuta...(8)" alarmsignal, som jag inte alls älskade, men den funkade.
När vi kom ner till bilen som väntade på oss (Malin körde) fick vi veta att vi skulle till en skola som hette Tunaskolan och spela in några scener. Det roliga var att jag tidigare hade gått i en skola som hette Tunaskolan, inte i Luleå :D. Men vi kom dit och allt gick asbra tills.....
"Johan, nu ska vi klippa ditt hår"
NONONONONO         NONONONO
Maria (smink och kostym) klippte mig, och det blev ingen vacker syn, bild får ni se, eller kolla på låt den rätte komma in så ser ni den fina frisyren. Aja, men vad skulle jag göra mer än att gå och byta om. Vi fick reda på vad vi skulle göra för scener och vi började arbeta. Jag kunde inte tänka mig att det var värsta förberedningen med ljus, ljud och bild, men det är det. 
Vi började spela in ett par scener och allt var nytt, men ändå kul för oss alla. När vi var färdiga åkte vi hem och sov.

Samma sak dagen efter, och så fortsatte det i en vecka. När veckan var slut åkte vi tillbaka till Stockholm. Efter ytterligare en vecka åkte vi tillbaka till Luleå för att göra andra scener. 
Det var en väldigt rolig period, och det var sorgligt när inspelningen var klar. 

Nästa rubrik handlar om värsta vännerna..


hoppas min blogg blir mer intressant, kommentera gärna och gör reklam för mig. Det finns säkert människor som tycker det är intressant med inspelningar och så.

Frågor svarar jag gärna på
(om det ens är någon som vill fråga något)
cu  


 Jag står med blåa jeans där bak.. (frisyren)

Att få rollen. "LDRKI.- låt den rätte komma in"..

Sedan jag var sju år har jag åkt på castings, men inte fått ngt. Men nu...
Maj 2006: Audittion "Oskar" Låt den rätte komma in

"Hejsan, jag tinger från efti-film och jag undrar om du skulle vilja komma på provfilmning hos oss den (kommer inte ihåg)."
CHOCKAD; CHOCKAD; CHOCKAD
"eeehhhhh, jaaha okej, "

Jag, mamma och martin blev hämtade från skolan av mamma, och vi åkte till EFTIS kontor och knackade på dörren.
"Johan Sömnes, ni kan vänta där i soffan" Jag såg massor av killar och tjejer komma ut där ifrån.
"Du kan komma nu" Jag hälsade på Maggie och vi gick in i rummet. Där inne stod en filmkamera och en soffa. Hon gav mig ett manus (hade varit på provfilmningar innan, så jag visste vad jag skulle göra), som jag började läsa. När jag hade spelat så fick jag gå ut. "Vi hör av oss senast i juli(tror jag), om du har gått vidare.

Inget samtal kom...

Juli 2006:
"FUUUUCK JAG KOMMER FUCKING ALDRIG FÅ NÅGON ROLL!"
"Snart ska du se" sa mamma.  
Inget samtal...

December (tror jag)
"Hejsan vi skulle vilja att du kom på provfilmning hos oss igen... bla bla bla"(inte ont menat)

När jag för en andra gång gick upp för trapporna och in i kontoret kände jag mig nervös. Jag kom in i ett rum som låg bredvid det jag var "van" vid. När jag kommer in är det andra killar där, sex stycken typ. (visste att det skulle vara så, tre av oss skulle få de tre mobbar rollerna).
"Jaså, du skulle varit här för en timma sen".
FUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCK!!!!!!!
"aha, oj förlåt" sa mamma
Maggie fick ett smile på ansiktet: Det är lugnt :D

Vi killar fick order om att säga så taskiga saker som möjligt, och att leva sig in i våran karraktär. I detta ögonblick visste jag inte att det var JAG, den kaxige(men ändå snälla Patrik :D) och Micke som skulle få rollerna.
När vi var färdiga åkte vi där ifrån.

SAMTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den här gången sa de att Jag och två andra killar(Patrik och Micke) skulle träffas och se om vi passade ihop och vi skulle träffa regissören. 

Vi kom till någon teater och väntade. När vi kom ner väntade vi med maggie (den bästa) och sedan kom regissören. TOMAS ALFREDSON :D:D:D:D!!!!Shiet!!!
Han började prata med oss om hur det skulle gå till. Och ännu en gång fick vi spela. Det kändes otroligt bra!!!!!!
Vi var klara och åkte hem

En fredag i December:
"Pappa vaffan!!, Jag vill tjäna egna pengar, typ sälja aftonbladet eller ngt"
"OKej vi får fixa det"
Efter 20 minuter
samtal::::::::":!":":!:!:!:":!"::!:"!":!":::::::##$
Mamma svarade och blev tyst. Hon skyndade sig för att hämta block och penna. Hon log mot mig. Jag blev FITTIGT STEL. OHA OHA OHA OHA !!!!!!!!!! MTHF CSDH WTF. "Johan, du har fått rollen och du kommer tjäna pengar. Jag la mig på golvet, ringde min dåvarande tjej och sprang till hela området och berättade.             (  vi fick dessutom veta att vi inte fick klippa håret).

Nästa rubrik: FILMINSPELNING LULE 


Hur ska jag få b-loggen mer pojkig?...

.. undrar jag.

Okej:
Kom till skolan 0930 idag. Åkte hem 1100, asskönt. Jag och Amanda gick hem till henne, kollade på TV och spelade SSX.

Äre ngn som har tips på hur bloggen kan bli mer intressant för både tjejer och killar.

Tipsa om min blogg till alla ni känner. :D
ska få den mer intressant, jag lovar.

RSS 2.0