påsk

Jag ligger i sängen just nu och är skit trött, har typ ingenting att göra, så jag skriver blogg nu.

Har inte gjort så mycket idag, mer än att ha handlat och typ ätit.
I torsdags i skolan skulle vi ha bakat, eftersom våran lärare skulle på mamma ledighet. Alla var typ i skolan och bakade, förutom jag, jag var hemma och bakade. Typ alla som hade bakat i skolan hade gjort ngt med choklad, men inte jag såklart, vilket inte var så smart. Lyssna, jag bakade sockerkaka, och då i torsdags när vi skulle äta allt så väntade jag med att ta, för att kolla hur många det var som hade ätit från min kaka. Så när jag sitter där säger Andrée: "Johan din sockerkaka är kvar" Med världens jävla leende på läpparna, HAH . Så jag går och kollar på min kaka, och rätt ! Den är kvar. Jag borde förstått att alla skulle äta av allting som hade med choklad att göra. Men, men! Jag tyckte om, den, och det är väl huvudsaken, eller? Aja, det var roligt iallafall.
Glad påsk.


Fredag 21 mars, ny blogg

Hejsan
Amanda klagade på min blogg, så nu har jag tagit bort och ska skapa en ny :). Amanda tyckte att jag använde för vuxna ord, och det är lätt att göra det , ahah amanda, hoppas du är nöjd nu :) <3.

Amanda
är min bästa kompis och vi kommer inte alltid överäns med varandra, ett exempel är melodifestivalen. Jag hejade Charlotte Perelli. Amanda, hon var inte lika förtjust i henne. Så fort vi snackar om melodifestivalen börjar vi tjafsa, men efter typ fem minuter så är det helt lugnt mellan oss, och det är jag glad för. För jag skulle absolut inte klara mig utan henne.

Ialla fall, jag är i Dalarna hos mormor och morfar, firar påsk. Sofia, Peter och texas är här, anna och janne så klart också. Men iallfall, när jag började skriva den här sidan hörde jag hur texas började skratta, jag ba " shit, jag måste gå ner och kolla". Och då, då när jag kommer ner så skrattar han asroligt, för att min kusin hoppar runt och skriker "VAR ÄR TEXAS" och han tycker att det är skitroligt :D. Men iallafall. Nu sitter jag här och skriver, men jag vill inte bli sån där töntbloggare, jag hoppas jag inte heller låter som en.

Aja, ska dra,     

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0