jag ska till england

klockan 04.10 har jag samling på Arlanda. Roligt. Längtar faktiskt. ska på språkresa till Torquay i tre veckor! Tror det kommer bli kul faktiskt.

Nu ligger jag i sängen och förbereder mig mentalt innan resan. Martin är här och vi ska köra XBOX. ´


 sandalerna jag köpte!

ermelina

finisar! johan är tillbaka efter ett kort break.
Jag är just nu väldigt varm, eftersom jag sitter med datorn i knäet och chattar med Ermelina. VÄNTA! stopp. nu lät det som om Ermelina gör mig varm, vilket fallet inte är. Okej vi börjar om. Jag sitter med datorn i knäet och chattar med ermelina. Jag är väldigt varm eftersom datorn ligger i mitt knä.
 


johan

Är extremt glad idag. Jag köpte ett par sandaler från ACNE jag länge velat ha! Fan va glad jag är. Och när jag och Liselott åkte till NK (fan va snobbigt det låter; ACNE och NK) var skorna slut. Hittade de dock i en annan affär. Så tjock som jag är ligger jag nu i sängen och slappar efter en lång dag på stan, ofta jag inte orkar göra något.
fan va onödigt inlägg.
JOHAN ÄR LIKA PISAM SOM FJORTISBLOGGARNA; JAGHARINGENTINGATTSKRIVASÅJAGSKRIVERATTJAGSKADUSCHAELLERÄTA
för ja det är sant. Jag har läst flera konstiga bloggar när ett inlägg ser ut såhär:

Hej. Var i skolan idag och sen åkte jag till stan med X. HAHA DEN DÄR GUBBEN SOM SLOG SIG I HUVUDET VAR JÄTTE ROLIG. Aja, ska gå och duscha nu. Sen äta.
var tvungen att bjuda på en ful bild


Nu har jag slutat nian

Ja det är sant! jag har slutat nian. Johan Laktosintollerant Sömnes har slutat nian.
Så otroligt skönt! Som vanligt ligger jag i sängen och smackar mina läppar med det läppluktande balsamet. Skönt men oljigt. Alla dom här åren på Botkyrka Friskola har varit sjukt roliga och jag har fått massor av kompisar jag aldrig kommer glömma. Usch! Nu orkar jag inte vara såhär sentimental

jag har massor av fasoner för mig har jag märkt. Som nyss tillexempel när jag kom hem från Micha. Jag var supertrött och ville gå å lägga mig på en gång så jag (ni måste ha gjort det någon gång) sket i att borsta tänderna. Men aha, då sätter jag mig vid datan? Okej, hallå johan, du orkar inte borsta gaddarna, men du orkar chatta? Jävligt omoget. Du beter dig som en sjuåring. Så jag hade suttit och chattat en stund när jag inte längre kunde så ut med mig breath, jag trodde jag skulle dö. Så jag tänkte "fuck you johan din skitunge gå å borsta tänderna!": Så jag gjorde det. Nu luktar jag gott,


u know i love u


o jag älskar dig med älskling!

/ Johan

är jag dum - nej jag är laktosintollerant

Japp - johan är laktosintollerant. Så nu ligger jag i min säng med magsmärtor. Och har också unnat mig lite hudsalva på läpparna. Eller unnat o unnat. Smetat på skulle jag nog säga. Som den tjockis jag är åt jag pannkakor med grädde hemma hos amanda. Vänta jag får pannik.
Tjockislista
1. Kvällsäter - check (pannkakor) :|
2. Äter pannkakor med grädde - check (hemma hos amanda)
3. Äter pannkakor med dulce de leche utan att skämmas - check
nej Nej NEJ NEEEEEEEEEJ!!! JAG ÄR EN TJOCKIS!
...
...
....
.....
......
.......
Så, nu har jag återhämtat mig. Inser nu att jag slickar mig på läpparna eftersom hudsalvan är söt. O gud jag kan inte sluta!!! mmmm!



kände att det var dags för bilder

om ni vill veta vad detta inlägg handlar om ska ni kolla rubriken









clap clap!

Godmorgon allihopa. Johan mår bra idag förutom att han, igår när han skulle raka sig skar bort en hel jävla kvadratmeter hud över läppen. Ont gjorde det. Och ni vet hur känslig man är när man har ont och är stressad (jo jag ver stressad för att vi precis skulle ha gäster). Då kom min pappa med en lysande kommentar! Som passar in och gör mkin irriterad. Som om jag var dum säger han :
"Du måste använda raklödder"
Tystnad
Tystnad
Tystnad
Tystnad
"Vad sa du?! Tror du jag är dum i huvudet eller? Klart jag inte rakar på torr hud"
Så nu har jag ett sår som svider bara jag får vatten på det. "Åh va bra, då kan du ju inte tvätta dig" tänker ni. Då svarar jag "skitsamma, jag ska ändå inte duscha"
Tystnad
Tystnad
Tystnad
Tystnad
"jag skojar bara"
Klart jag ska duscha. Eller?
jodå det ska jag. Men inte just nu, eller?
Äkta mig att skjuta upp saker.
Mamma säger: "Johan städa ditt rum" jag säger "o....okej"
20 MINUTER SENARE
"Vad fint du städat Johan, HOST"
Typiskt mig att rädda situationen är att säga "jag vet, visst är det fint" sen glömmer mamma det ändå. Och på eftermiddagen går jag ut och när jag kommer hem är mitt rum städat. Av vem då tänker ni
Jo, min mamma. 
Hon är bra hon


mitt såååååår!


jag har morgonruffs

God eftermiddag. Klockan tio blev jag väckt av mamma som hade gjort pannkakor. Då åt jag fyra stycken. "Åh gud vad tidigt du var vaken" Men nejdå. Efter att jag ätit dessa två pannkakor gick jag å la mig igen - vaknade sedan 13.45 och åt lunch. Och nu sitter jag här som en stackare utan vänner och bloggar.

Jag sitter och betraktar min bruna hy. I vintras var jag på Gran Canaria (fyller upp ett krav på ana-ginas svennelista) och färgen jag fick har inte gått bort. Och jag ÄLSKAR det. Nu kom jag faktiskt på att det kan bero på ljuset i mitt rum. För jag ger mig fan på att om jag går ut i solen kommer jag vara lika vit som snövit. Med "hy vit som snö". Och läppar röda som en ros, eftersom de är så jävla torra! Seriöst, under hela 2009 - 2010 kan jag inte säga hur många försvarets hudsalvacylindrar jag förbrukat. Å de luktar läppar- tänk på det någon gång!






"I am the only Johan Sömnes" fan va sorgligt med folk som avslutar sina inlägg så!

blöt

innan skrev jag om svett, och nu heter detta inlägg "blöt" - de hänger ihop. Ändå handlar dessa inlägg inte om varandra. Lite komskt va? Eller äre bara jag som skrattar åt allting eftersom jag är så fruktansvärt trött? Tror det.
Ni tänker "varför blöt" jag svarar "jo, för att det regnar så förbannat mycket". iallafall imorse, den 11 juni. Liksom hallå, det ska väl vara sommar. Men å andra sidan är svensk sommar såhär. Så blöt att man inte ens behöver duscha. Problemet blir bara då att man luktar så illa. Ni kommer ihåg mitt inlägg "100211" när jag pratade om vädret. Det kalla med snö, när jag behöver använda mina naziboots! abropå de jävlarna; ska jag behöva ha dem på gymnasiet? Ska jag leka cool men samtidigt ha på mig dom! NEJ NEJ, skulle inte tro det.
"Hej allihopa, Johan heter jag kolla mina skor"
alla kollar och förstätter sedan att stöta bort mig från klassen.
Nej tack. Inga Naziboots för mig i år. Kanske någon typ av vinterskor men fan inte kängor.

Hörrni, varför skriver jag om vinterprylar när vi alla vill ha sommar? är det en innerlig längtan efter att få klaga och längta efter sommarn? Ja det är det fan! jag tror att vi alla längtar efter att få klaga. För vad kan vi klaga på när det är sol och 25grader. Jo;
Stackars växter
åh va varmt - var är skuggan
Åh nej, orkar inte bära alla tunga väskor till stranden

Jag har märkt det, att jag klagar, på mycket. Och det är fan skandal! Här har jag ett liv jag älskar men måste klaga? herregud så pinsamt. Men å andra sidan, vad skulle vi vara utan våra klaganden. Det känns som det är människans bensin. Kanske är det ett sätt att be om uppmärksamhet, pff: vilken attentionwhore jag är! Det är sant. Men jag skämms inte. För är det någonting jag älskar är det uppmärksamhet. Jag lever på det. A det är fan min bensin, bort med klagandet och fram med mer uppmärksamhet åt johan! ja! vi kör på det....

Igår var det bal och jag var och kände mig oerhört snygg. Amanda, min bästevän som hållt ihop med mig hela livet, och jag gick. Från dagis till o med nu har vi varit med varandra.  Te amo amanda!


jag älskar er alla - Nada, dig med!


svett

Hello!
Rubriken talar för sig själv. Är inte svettningar onödigt? Jo, iallfall när man inte i de situationer man behäver det.

Johan is back on track efter ett långt uppehåll. Även fast det hänt lite grejer sedan jag sist skrev har jag inte skrivit om det! Hur fan lyckas man? Det som hänt är att jag fick en roll i en reklamfilm för folkpartiet, kommer visas i höst (om det blir av). Vad skulle en dag för Johan med främmande människor vara om han inte gjorde bort sig? Pappa körde mig till inspelningsplatsen i god tid (en skola i saltsjöbaden). Dock var denna skola så stor att jag inte visste var jag skulle. Lyckat.  Jag irrar runt på skolgården och ser en grupp ungdomar. Jag tänker att "åh, fan va skönt nu har jag hittat var jag ska vara. Så jag ställer mig vid dom (tack och lov var jag diskret). När vi stått där ett tag ser jag en kvinna med idrottskläder komma emot oss, då fattade jag. AHA! De ska ha idrottslektion. Okej! Johan har alltså stått med en grupp ungdomar som ska ha idrottslektion. Vilket får mig att låta som en främling som säger "kan inte jag få ha idrott med er?" Då smet jag ifrån dem. Inte så pinsamt säger ni? Aha, det kommer mer. Efter att ha återhämtat mig från "incidenten" börjar jag kolla runt efter lappar där det ska stå någonting i stil med "Filminspelning här". Dock hittar jag inte ett piss. Jag fortsätter irra runt på skolgården och inser att klockan är prick 2. Nu börjar jag få smått panik. Jag går runt och runt, OCH DÄR! DÄR! DÄR, FUCKING DÄR PÅ EN DÖRR SER JAG EN LITEN LAPP DÄR DET STÅR "filminspelning - plan 4". Nu kändes det bra. Jag öppnar dörren och går upp för trapporna. Jag kommer upp helt svettig (typiskt mig) och ska försöka se cool ut. Jag får en lapp och ska sätta mig vid de andra. När jag ska sätta mig ned säger jag "tjaba". Den respons jag får är "...". Great tänkte jag "en grupp tråkiga människor  PERFECT!" Nu inser jag att jag början svettas och måste därför gå på toa. Jag hänvisas tillbaka ned till första våningen där toaletterna finns. Går ner till toaletten och torkar mig i pannan. Okej, nu känns det bra. Går upp för trappan och ser en kvinna från filmteamet, varpå jag snubblar i trappen. Röd i ansiktet säger jag hehe, oj. Går upp och sätter mig igen, svetten rinner ännu en gång.

Efter den långa dagen med faktiskt roliga människor åker jag hem och tränar på manuset jag fick till en casting dagen efter.

Som sagt hade jag fått ett erbjudande om en casting till en deckare där jag skulle spela huvudrollens son. Gick bra faktiskt!



RSS 2.0