jag gillar den här kommentaren

anonym om Stäng dörren.:
FAN VAD FUULL BLOGG DU BARA HAFFAR TJEJER FÖR TUSEN SPEN EN SAK SKA DU ALLTID VETTA ATT DU EE SUNE ANDERSSON
FAST I VERKLIGHETENN EE DU EN NOBB SKA DU VETA JAG HATAR DIG DU KANSKE KÄNNER MIG MEN EN SAK DET ENDA JAG SÄGER EE TEATER
IP: 213.64.112.70

visst är den rolig? Och nu har ni IPadressen också!
jag kissar på mig varje gång, pga dyslexistavningen
(inget illa menat till er med dyslexi) 

Juha

Den finska versionen av mitt namn. Kul va? Och grekiska? Typ Gianis?
Eller? Är jag ute och cyklar? Spanska? Juan? CHuan
sitter vid datorn och gör inte ett piss. Verkligen inte. Pluggade nyss och gjorde, som jag planerat, matteläxan. Jag trodde att jag var duktig på ekvationer tills idag. Ja, min jävla mattebok sänkte mitt självförtroende inom matematiken så det gick piss. Men jag får hoppas att jag hade något rätt i alla fall. Och förkyld är jag också. Min näsa rinner och jag snörvlar hela tiden. USCH




Stäng dörren.

Hej kompisar
Jag lovar att jag inte är den enda personen som stänger dörren till sitt rum på kvällen. Min kära mor brukar alltid komma in och säga godnatt till mig. Hon öppnar dörren, kommer in till mig och säger god natt. Igår var inget undantag heller. Min dörr var stängd och hon kommer inte och småpratar, sedan säger hon god natt, går ut genom dörren. Stänger hon den? NEPP! Det kan irritera mig jättemycket, men å andra sidan, det är väl inte jättejobbigt för mig att gå å stänga.
tjockiiiiiiis

datakunskap

Tja kompisar! jag har datakunskap nu, med min chilenska lärare. En riktigt skön snubbe faktiskt. Vi ska göra massor av worddokument, men Cpjohan fattar typ ingenting.


struts

Tja. När jag vaknade imorse fick jag en uppenbarelse
skoja
Men när jag vaknade imorse gjorde mitt huvud ont, och jag var torr i munnen på grund av att jag legat med öppen mun hela natten, andats in dampartiklar och småspindlar. Så jag tog ett glas vatten. Iskallt. Väldigt skönt. Det är faktiskt lite roligt hur vi människor påverkas. Nu när jag skriver detta så blev jag törstig. ska gå och dricka
tjaaaaao!

Vatten

Hejsan. På. Er! Hejsan på er. Vad gör ni? Haft en bra dag. Vad leker jag, det är inte som om de kommer svara. Kul! Jo tack, jag har haft det bra idag.
Jag och pappa har en tradition, eller vana? När mamma åker bort käkar vi alltid lövbiff med pommes och bea. Plus att köket alltid ser ut som ett grisbo när vi är klara. Och även fast vi gjort dethär typ flera tusen gånger så blir det aldrig tråkigt. Näe, jag tröttnar inte på det. Samma sak är det med att jag aldrig lär mig att inte äta så mycket när vi käkar lövbiff. Men idag åt jag som en snel hest som inte käkat på en månad. Det var en timme sedan jag åt, men jag tror ändå att mina föräldrar kommer bli anklagade för att vara feeders, så som jag ser ut nu. GAAAAH jag är så uppsvullen.

varför blir läpparna torra

Varför blir läpparna torra på vintern? Jag vet inte hur många Försvarets Hudsalva jag använt, men jag kan lova att jag har bidragit till att de ska tjäna pengar. Nu sitter jag till exempel och gnider mina läppar mot varandra, och de är inkletade i Hudsalvan. Och jag tycker det är roligt hur kräsen jag har blivit sen jag började använda försvarets. Jag hade tappat bort min cylinder, men hittade ett helt annat läppcerat i min ficka. Med avsmak tog jag upp det ur fickan och smetade ut det på mina läppar. Jag konstaterade att nej, det är inte samma sak som med min vanliga fina älskade Försvarets!

Hej hörrni

Tja!
Tänkte bara slänga in ett inlägg om skeva människor. Tråkiga och idiotiska människor. Typ rasister. Jag har tänkt mycket på det, den senaste tiden. Varför har man den bilden av olika människor. Samma sak gäller homofober. Vad är det som gör att människor inte bara kan bli accepterade i samhället som vi idag lever i? Såg en video på två killar, varav en lurar sin mamma att han är homosexuell. Den är rolig ioförsig. Men jag förstår faktiskt inte hennes reaktion. Vad spelar det för roll ifall hennes son är bög? Vad spelar det för roll om någon är homosexuell. Inte ett piss tycker jag. Det är faktiskt inte på det viset att man bara vaknar upp en dag och bestämmer sig för sin läggning.
Näe, va fint väder det är idag. Jag tror jag blir bög
Näe, alla homofober där ute. Tänk om. tänk rätt! Det är så 1900-tal att vara homofob. Kom igen, vi ska väl inte stanna i utvecklingen?
Näe, vi måste acceptera varandra. Annars kommer vi inte växa som människor.

johan charles

Tjenare kompisar. Nyss hemkommen från kanarieöarna och det var superfuckingbra. Asbra väder och roliga människor, som för övrigt inte skakar hand med mig, de kramas.
Jag tänkte på en grej. Det är besvärligt att flyga. Dels för att jag är flygrädd, men också för att man måste samsas om ett utrymme i sex timmar, och toalett. Andas samma luft. Och jag lovar att 70% av alla där inne pruttar. Det är inte roligt att behöva stå ut med det. För man kan ju inte öppna fönstret när man sitter på planet, för att vädra.
Ja, man hamnar inte alltid bredvid någon rolig människa, det kan jag lova.
Igår tillexempel hamnade jag snett mittemot en gubbe. "Åh, va hemskt. Du får tåla lite johan" tänker ni. Men hallåå! ålderna är inga problem. Han hostade upp 3 liter slem ur sina lungor varje halvtimme. Det var problemet.
Och då kan jag faktiskt inte hålla mig, när en överklassgubbe i medelåldern sitter framför honom, och blir lika äcklad som mig. Grejen var bara att efter varje slemtömande hosta såg det ut som Mr. Medelålder skulle dö. Han tog flera djupa andetag för att samla sig, och jag höll på att dö. Jag har aldrig blivit så underhållen någon gång. Så jag satt med mina ostbågar och blev underhållen. Roligt.
Jag älskar att fika. Och eftersom vi inte har det bästa fiket (starbucks) tänkte jag passa på att handla en kaffe på kanariska flygplatsen. Men näe. Likt den slemhostande gubben från flyget började jag hosta som en... jaa som gubben.
"Hola, un........ osidhfjskldhjfskjdhjfsdf. Perdon. pasdfjskldfjsljkdflksf. Una.....asdjkfhskjdfhksjdhfjkh" Varpå jag fick ett glas vatten.
Det är en skillnad det också. I sverige skulle jag aldrig fått ett vatten för att jag hostade. Näe, kassörskan, eller kassören skulle kollat på mig och suckat. Jag skulle behövt be om ett. Här blev jag servad utan att ens ha sagt ngt.
Nu kommer bilder!
foto: robin sömnes
Foto: Michelle Sundberg
juste: uppdatering! fått en huvudroll i en film. kan inte säga mer en så! puss

Varför är vi så tråkiga?

Beror det på kultur, religion eller kanske etnicitet att vi
svenskar är så tråkiga?

Vi var på stranden häromdagen och såg två spanska familjer träffas. De var jätteglada och pussade varandra på kinderna. Ni vet en äkta spanjorpuss. De pratade högljutt med varandra och skrattade.
  Då slog det mig hur tråkiga vi svenskar är. Hur ser våran "hälsningritual" ut? Jo ett handslag. Ett svettigt, vårtigt handslag. I bästa fall en kram. Men absolut inte bland killar. Och på en restaurang får man inte prata för högt med varandra. Nej, här sitter vi med servetten i knäet.
  Nej, inte konstigt att svininfluensan spreds. Hade vi inte skakat våra otvättade händer med varandra så skulle få smittor spridas vidare.

Men jag kan ju inte säga att jag är mer rolig än någon annan. Näe, jag är faktiskt (fan) en sån som viker undan blicken när jag ser någon som jag inte pratar med, men som jag känner lite. Dock börjar jag faktiskt bättra mig. Och jag vet inte hur många gånger jag själv har råkat ut för att någon bekant dragit undan blicken från mig.
  Men, så läskigt är det väl inte att hälsa?

Min familj är väldigt kärleksfull av sig. Här kramas det mer än gärna. Klart som fan att jag som barn blir förvirrad när restan ev samhället skakar hand. Hur skulle jag veta när man drar fram handen och när man kramas?
  För ett tag sedan var vi hemma hos några kompisar till familjen. Jag har känt dom sen jag var liten så för mig är det självklart att vi ska kramas. Men tydligen inte för Mr:n i familjen. Näe, jag var snabb och kramade honom, men han blev stel som en pinne, och jag kände att han hellre hade velat skaka handen.
  Så läskigt är det väl inte?

Beror det på kultur, religion eller kanske etnicitet att vi svenskar är så tråkiga? Nej, det beror på alla dessa sjukdomar som spridits via handskaken, som "förtråknat" oss.


inte aao

jag lovar att en ny berattelse kommer snart :) jobbar pa en nu :)
PUSS

RSS 2.0