Det är faktiskt svårt

Jaa. Jag vet inte vad som har hänt. Jag har ingen somhelst bloggpassion kvar - inga ideer på vad jag kan skriva om. Jag kanske går igenom min personliga bloggtorka. Jag trodde jag skulle komma tillbaka nu när jag börjat skriva igen, men så blidde det icke. Jag har inga somhelst personiakttagelser att anteckna eller så. Ingenting. Det står still. Jag har liksom ingenting roligt i mitt huvud. Kan ju mycket väl bero på att jag ligger i sängen dagarna i ända och kollar på teve. Som om jag skulle leva i en psykisk missär. Jag ligger och kollar på tv4+ varje morgon och sympatiserar och argumenterar med Dr Phil och Rachel Ray. Henne ser man dock på trean. Kanske mina iakttagelser kommer tillbaka när skolan börjar igen.

Jag tycker det är underbart

Godmorgon på er mina fina läsare. Hoppas allt är bra med er.
Hör ni hur pretto det låter? Det värsta är att jag var seriös när jag skrev det. Nu sitter jag iallafall i min morgonklädsel och har ont i halsen. Ja, jag börjar bli förkyld tror jag. Inte roligt.
Mormor och morfar är här, vilket jag älskar. Imorse kom jag ner i vardagsrummet och hörde att morfar visslade på en sång. Jag kände igen den men tyckte att det var konstigt att han kunde den. Så jag gick och gjorde te istället. När jag senare hör att han visslar på samma låt frågar jag honom vilken det är. Han svarar allvarligt.
"Vill du ligga med mig då, duvet den som spelas på radio hela tiden"

jag är glad!

yes I am

uppsala

Jag vet inte om man kan kalla min senaste bloggpaus (igår - då jag inte skrev inlägg) för uppehåll, med tanke på mitt tvåmånadersuppehåll. Jag åkte till Uppsala till Jenka och Vicky med Amanda och Leo, därav "bloggpausen".
Passade mig systerson imorse och vi åkte till Lisens jobb och käkade lunch. Min fina älsklingspojke ville att vi skulle åka buss så vi gjorde det. Jag är väldigt äckelmagad och känslig för spott och snor. Inte när det kommer till att torka snor på honom, det klarar jag väldigt mycket. Men jag tänker mer på främlingsnor. Typ allmänhetssnor. Ungefär som när en moppefjunskille drar in och lägger värsta kakan på marken. Den typen av snor klarar jag inte.
Vi skulle sätta oss på busshållplatsen när jag ser att det, precis där jag står ligger fyra snorfloppar, som säkerligen kommer från killen med moppenfjun, på marken. För att inte hetsa upp mig säger jag "Kom, älskling. Vi ställer oss utanför busskuren istället"
- "Vaffö då, Jonna?"
- "För att det är slem och snor där. Jag tycker att det är lite äckligt. Man ska inte spotta ellerhur?" Börja kvälja
-"Nä, de ska man inte....... Men jonna?"
- "Ja?"
-"Jag vill  fattis spotta. okej?"
-"Nej, inte här eller hur" Börjar känna att kväljningarna blir intensivare.
Han böjer fram huvudet och spottar på marken. Sen ser han på mig och säger
"Så får man inte göra, visst jonna?"
Jag, som inser att hans spott faktiskt inte är så äckligt, med tanke på att han lät som en fruttkudde när han spottade, ler och säger "Näe, det får man inte".
Sen torkar jag bort snoret som rinner från hans näsa. Det är inte äckligt.

JOHAN IS BACK

PRECIS! jag är tillbaka. Med ny header och nytt blogghumör, förhoppningsvis. Det har hänt mycket sedan jag sist bloggade. Jag har börjat övningsköra och kommit förbi kängerustadiet, när bilen hoppar vilt runt omkring. Nu blir jag besviken... jag har sagt att det har hänt mycket, men jag kommer inte på någonting när jag väl skriver. Jag kanske ljuger för er nu. Det känns skönt att vara tillbaka på banan igen! Och tack till alla fina kommentarer jag har fått när jag varit borta! Och "tullingecrewet" eller vad ni heter; klart jag minns er från konserten! Det är såna som ni som gör det roligt att stå på scenen.

RSS 2.0