svett

Hello!
Rubriken talar för sig själv. Är inte svettningar onödigt? Jo, iallfall när man inte i de situationer man behäver det.

Johan is back on track efter ett långt uppehåll. Även fast det hänt lite grejer sedan jag sist skrev har jag inte skrivit om det! Hur fan lyckas man? Det som hänt är att jag fick en roll i en reklamfilm för folkpartiet, kommer visas i höst (om det blir av). Vad skulle en dag för Johan med främmande människor vara om han inte gjorde bort sig? Pappa körde mig till inspelningsplatsen i god tid (en skola i saltsjöbaden). Dock var denna skola så stor att jag inte visste var jag skulle. Lyckat.  Jag irrar runt på skolgården och ser en grupp ungdomar. Jag tänker att "åh, fan va skönt nu har jag hittat var jag ska vara. Så jag ställer mig vid dom (tack och lov var jag diskret). När vi stått där ett tag ser jag en kvinna med idrottskläder komma emot oss, då fattade jag. AHA! De ska ha idrottslektion. Okej! Johan har alltså stått med en grupp ungdomar som ska ha idrottslektion. Vilket får mig att låta som en främling som säger "kan inte jag få ha idrott med er?" Då smet jag ifrån dem. Inte så pinsamt säger ni? Aha, det kommer mer. Efter att ha återhämtat mig från "incidenten" börjar jag kolla runt efter lappar där det ska stå någonting i stil med "Filminspelning här". Dock hittar jag inte ett piss. Jag fortsätter irra runt på skolgården och inser att klockan är prick 2. Nu börjar jag få smått panik. Jag går runt och runt, OCH DÄR! DÄR! DÄR, FUCKING DÄR PÅ EN DÖRR SER JAG EN LITEN LAPP DÄR DET STÅR "filminspelning - plan 4". Nu kändes det bra. Jag öppnar dörren och går upp för trapporna. Jag kommer upp helt svettig (typiskt mig) och ska försöka se cool ut. Jag får en lapp och ska sätta mig vid de andra. När jag ska sätta mig ned säger jag "tjaba". Den respons jag får är "...". Great tänkte jag "en grupp tråkiga människor  PERFECT!" Nu inser jag att jag början svettas och måste därför gå på toa. Jag hänvisas tillbaka ned till första våningen där toaletterna finns. Går ner till toaletten och torkar mig i pannan. Okej, nu känns det bra. Går upp för trappan och ser en kvinna från filmteamet, varpå jag snubblar i trappen. Röd i ansiktet säger jag hehe, oj. Går upp och sätter mig igen, svetten rinner ännu en gång.

Efter den långa dagen med faktiskt roliga människor åker jag hem och tränar på manuset jag fick till en casting dagen efter.

Som sagt hade jag fått ett erbjudande om en casting till en deckare där jag skulle spela huvudrollens son. Gick bra faktiskt!



Kommentarer
Postat av: Moa

hahaha ;D trycker på gilla knappen (y)

2010-06-10 @ 16:33:58
URL: http://alltmankantankasig.blogg.se/
Postat av: din storesyster karrro

HAHAHHAHAHA johaaaaaaaan hahaha för tung du ääär :D

2010-09-05 @ 13:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0